...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Βάρβαροι τζιχαντιστές καταστρέφουν αγάλματα 3.000 ετών με βαριοπούλες και κομπρεσέρ / Barbarians jihadists deplete statues 3,000 years of age with sledgehammers and jackhammers

Βάρβαροι τζιχαντιστές καταστρέφουν αγάλματα 3.000 ετών με βαριοπούλες και κομπρεσέρ

Εικόνες βαρβαρότητας, στις οποίες άλλωστε μας έχουν συνηθίσει, έρχονται από τη Μοσούλη, καθώς οι ακραίοι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), κατέστρεψαν με βαριοπούλες και κομπρεσέρ μοναδικά μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, μεταξύ των οποίων αγάλματα που χρονολογούνται από τον 7ο αιώνα π.Χ.


Οι φανατικοί ισλαμιστές έσπασαν τη συλλογή αγαλμάτων και γλυπτών, τα οποία επιβίωσαν χιλιάδες χρόνια, στο Ιράκ, όπως φαίνεται και στο βίντεο επειδή θεωρούνται.... ειδωλολατρικά. "Ο Προφήτης μας διέταξε να απαλλαγούμε από αγάλματα , ενώ οι ακόλουθοί του έκαναν ό,τι κάνουμε κι εμείς σε κάθε χώρα την οποία κατακτούσαν».


Τα έργα τέχνης προέρχονται από μουσείο αρχαιοτήτων στη Μοσούλη, πόλη την οποία κατέλαβαν οι τζιχαντιστές πριν από μερικούς μήνες.
NOW

loading...

BidVertiser