...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Θέμα γερμανικών αποζημιώσεων έως 4 τρισ. ευρώ θέτει Ρώσος βουλευτής


Θέμα αποζημιώσεων για τις καταστροφές που υπέστη η χώρα από τη ναζιστική Γερμανία εγείρουν Ρώσοι βουλευτές, όπως αναφέρει η εφημερίδα Izvestia. Ο βουλευτής Μιχαήλ Ντεγκτριάροφ του εθνικιστικού κόμματος ζήτησε τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει το ζήτημα. Ο ίδιος έκανε λόγο για 3 έως 4 τρισ. ευρώ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δηλώσεις του συγκεκριμένου βουλευτή έρχονται λίγες μέρες μετά το κάλεσμα του προέδρου της Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν, προς αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή να εκδώσει ψήφισμα που να καταδικάζει την «προσάρτηση της Α.Γερμανίας», όταν επανενώθηκε η χώρα, το 1990.
Πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται περισσότερο για «εσωτερική κατανάλωση», ωστόσο, αντανακλούν την επιδείνωση των σχέσεων της Ρωσίας με τη Δύση, λόγω της Ουκρανίας.
Ο βουλευτής Μιχαήλ Ντεγκτριάροφ, διευκρίνισε ότι η ΕΣΣΔ «συγχώρεσε» τα χρέη της Ανατολικής Γερμανίας, ωστόσο, δεν υπέγραψε ποτέ συμφωνία με την Γερμανία μετά το 1990.
«Η Γερμανία ουδέποτε κατέβαλε στην ΕΣΣΔ αποζημιώσεις για τις τεράστιες καταστροφές και την βαρβαρότητα στη διάρκεια του 'Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου'» τόνισε.


in.gr, cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...