...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Αναδρομικές μειώσεις 5% ως 20% στις επικουρικές

Αναδρομικές μειώσεις 5% ως 20% στις επικουρικές
20.000 συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ θα δουν από τη σύνταξη του Φεβρουαρίου και ύστερα μεγάλο ψαλίδισμα στις συντάξεις τους από 5% ως και 20% με τη μέση απώλεια για κάθε συνταξιούχο να υπολογίζεται στα 150 ευρώ!

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΤΕΑ η μείωση αυτή γίνεται για λόγους ισονομίας και ίσης μεταχείρισης και γίνεται λόγω της μη ύπαρξης πληροφορικών συστημάτων.Ήδη η περικοπή έχει υπολογιστεί πλήρως, το ταμείο υπολογίζει ότι θα λάβει πίσω περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ασφαλισμένοι θα χάσουν ανάλογα με το ποσό που λαμβάνουν κατά μέσω όρο 150%.


Η αφαίρεση των χρημάτων από τις συντάξεις θα γίνει σε δόσεις, η κάθε δόση καθορίστηκε στα 50 ευρώ, αλλά ανάλογα με το ποσό και τις συνθήκες (πχ για συντάξεις χηρείας) η δόση μπορεί να είναι μικρότερη.

Η κράτηση αφορά στο άθροισμα κύριας και επικουρικής, γίνεται σε ποσά άνω των 1.000 ευρώ και κυμαίνεται από 5% ως και 20%.ΜΗΠΩΣ Σ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ; ; ;

loading...

BidVertiser