...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αναδρομικές μειώσεις 5% ως 20% στις επικουρικές

Αναδρομικές μειώσεις 5% ως 20% στις επικουρικές
20.000 συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ θα δουν από τη σύνταξη του Φεβρουαρίου και ύστερα μεγάλο ψαλίδισμα στις συντάξεις τους από 5% ως και 20% με τη μέση απώλεια για κάθε συνταξιούχο να υπολογίζεται στα 150 ευρώ!

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΤΕΑ η μείωση αυτή γίνεται για λόγους ισονομίας και ίσης μεταχείρισης και γίνεται λόγω της μη ύπαρξης πληροφορικών συστημάτων.



Ήδη η περικοπή έχει υπολογιστεί πλήρως, το ταμείο υπολογίζει ότι θα λάβει πίσω περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ασφαλισμένοι θα χάσουν ανάλογα με το ποσό που λαμβάνουν κατά μέσω όρο 150%.


Η αφαίρεση των χρημάτων από τις συντάξεις θα γίνει σε δόσεις, η κάθε δόση καθορίστηκε στα 50 ευρώ, αλλά ανάλογα με το ποσό και τις συνθήκες (πχ για συντάξεις χηρείας) η δόση μπορεί να είναι μικρότερη.

Η κράτηση αφορά στο άθροισμα κύριας και επικουρικής, γίνεται σε ποσά άνω των 1.000 ευρώ και κυμαίνεται από 5% ως και 20%.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...