...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Γερμανία:Νέα ανθελληνική εκστρατεία της Bild / Germany: New anti-Greek campaign by Bild

 Γερμανία:Νέα ανθελληνική εκστρατεία της Bild /  Germany: New anti-Greek campaign by Bild

Έστειλε μέσω e-mail επιστολή με ερωτηματολόγιο στους 631 βουλευτές της της Bundestag για το αν θα ψήφιζαν ένα τρίτο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα. «Θα ψηφίζατε ένα τρίτο πακέτο; Έχουμε ήδη δώσε 71 δισ. Ευρώ».

Στο απαράδεκτου ύφους e-mail, η Bild είχε κατατάξει τους βουλευτές σε όσους είχαν ψηφίσει «ναι» και «όχι» στο δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Όσοι είχαν ψηφίσει θετικά έπαιρναν το μήνυμα «είχατε ψηφίσει Ναι», για να λάβουν την υπενθύμιση:
«Η Ελλάδα έζησε για πολλά χρόνια πάνω από τις δυνατότητές της. Η ελληνική κυβέρνηση έχει αγνοήσει πολλές φορές τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν ήδη ρισκάρει 71 δισ. Ευρώ».
Μάλιστα η Bild δεν παραλείπει να κάνει υποδείξεις: «Ως βουλευτής, σύμφωνα με το άρθρο 38 του συντάγματος, δεν είστε δέσμιος ούτε υποδείξεων ούτε εντολών, παρά απαντάτε μόνο στη συνείδησή σας. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Bild ρωτά ήδη σήμερα όλους τους βουλευτές αν είστε έτοιμοι να συμφωνήσετε σε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα».
Η Bild «απειλεί» ότι «θα καταγράψουμε όλες τις απαντήσεις, ακόμα και όσες δε μας δοθούν» και δίνει διορία στους Γερμανούς βουλευτές μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί.
Η βουλέυτης των Πρασίνων Ταμπεα Ρόσνερ έλαβε το επίμαχο e-mail το οποίο δημοσίευσε μαζί με την απάντησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα. «Ως βουλευτής, σύμφωνα με το άρθρο 38 του Βασικού Νόμου (σ.σ Σύνταγμα), δεν είστε δέσμια ούτε υποδείξεων ούτε εντολών, παρά απαντάτε μόνο στη συνείδησή σας. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Bild ρωτά σήμερα όλους τους βουλευτές αν είστε έτοιμοι να συμφωνήσετε σε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Θα καταγράψουμε όλες τις απαντήσεις, ακόμα και όσες δε μας δοθούν».
Η εφημερίδα μάλιστα δίνει και διορία στα μελη του Bundestag να απαντήσουν μέχρι τη ερχόμενη Δευτέρα.
Η συγκεκριμένη βουλευτής της Κάτω Βουλής κατηγόρησε την εφημερίδα για «προπαγάνδα» απαντώντας με αυτά τα λόγια: «Αξιότιμοι Κύριοι, προς το παρόν δε υπάρχει κανένα τρίτο πρόγραμμα βοήθειας. Αν τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα θα  εξετάσω το περιεχόμενο και στη συνέχεια θα ψηφίσω. Ως εφημερίδα έχετε σύμφωνα με το άρθρο 5 του Βασικού Νόμου το δικαίωμα να ενημερώνετε ελεύθερα το κοινό για τα γεγονότα, λαμβάνοντας υπόψη τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα ήθελα να ρωτήσω ήδη σήμερα όλους τους δημοσιογράφους της Bild, αν σκοπεύετε να συνεχίσετε τη διαρκή εκστρατεία δυσφήμισης και στιγματισμού ενός ολόκληρου λαού.
Παρακαλώ στείλτε μου την απάντησή σας μέχρι την Τρίτη, 24 Μαρτίου (ώρα 10.00) στην ακόλουθη διεύθυνση bundestagsumfrage@bild.de. Θα δημοσιεύσω στο twitter μου την απάντησή σας, ακόμα και αν δεν δοθεί».
Στην ιστοσελίδα της μάλιστα η βουλευτής ανέδειξε το θέμα: Δημοσίευσε το email της εφημερίδας και χαρακτήρισε την όλη καμπάνια της Bild κατά της Ελλάδας «ανυπόφορη».

 mail-bild

affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...