...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Νέοι κανόνες για τις αναρτήσεις στο facebook / New rules for the posts on facebook

 fb

O νέος οδηγός θα αντικαταστήσει τον παλιό δικτυακό τόπο και θα αποστέλλεται στους χρήστες που ενοχλούνται από τα «posts» των άλλων | REUTERS/Dado Ruvic

Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γίνεται όλο και πιο αυστηρό σε θέματα που αφορούν προσβλητικό περιεχόμενο, όπως κείμενα σεξουαλικού περιεχομένου και είδη γυμνού, με την εταιρεία να περιλαμβάνει πλέον ένα ξεχωριστό τμήμα για «επικίνδυνες οργανώσεις».
Οι μόνες φωτογραφίες που θα επιτρέπονται όσον αφορά το γυμνό είναι όσες απεικονίζουν γυναίκες που θηλάζουν τα μωρά τους και εικόνες που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της μαστεκτομής. Επίσης θα απαγορεύονται οι φωτογραφίες που απεικονίζουν περιπτώσεις αυτοτραυματισμού.
Σύμφωνα με το BBC, o νέος οδηγός θα αντικαταστήσει τον παλιό δικτυακό τόπο και θα αποστέλλεται στους χρήστες που ενοχλούνται από τα «posts» των άλλων.

«Κάνουμε σαφές ότι, όχι μόνο δεν επιτρέπονται οι τρομοκρατικές οργανώσεις ή τα μέλη τους στο facebook, αλλά δεν επιτρέπονται οι έπαινοι και η υποστήριξη των πράξεών τους» αναφέρει η επικεφαλής για το περιεχόμενο στο facebook, Monika Bicket.
affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...