...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Σε κρίσιμη κατάσταση Αμερικανός που μολύνθηκε από Εμπολα / In critical condition American who infected by Ebola

Σε κρίσιμη κατάσταση Αμερικανός που μολύνθηκε από Εμπολα


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας αμερικανός εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, που έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα, ενώ ένας δεύτερος μεταφέρθηκε στην απομόνωση καθώς παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα. 

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ένας ασθενής, που προσβλήθηκε από τον Έμπολα ενώ βρισκόταν στη Σιέρα Λεόνε, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μια κλινική κοντά στην Ουάσινγκτον.

Ο εργαζόμενος αυτός είναι ένας από τους τέσσερις που βρίσκονται υπό παρακολούθηση στη Νεμπράσκα αφού ήρθαν σε επαφή με έναν Αμερικανό που έχει προσβληθεί από τον Έμπολα. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, οι εξετάσεις του προσώπου που τέθηκε υπό περιορισμό δεν έχουν βγει θετικές στον ιό.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε εξάλλου ότι αργότερα αναμένεται να εισαχθεί και ένα πέμπτο πρόσωπο που ενδέχεται να εκτέθηκε στον ιό στη Σιέρα Λεόνε.


affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...