...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Σε πολιορκία το κτίριο της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη / In siege the ECB building in Frankfurt

 Σε πολιορκία το κτίριο της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη / In siege the ECB building in Frankfurt


Υπό πολιορκία βρίσκεται ήδη από το πρωί της Τετάρτης, τα κεντρικά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη, καθώς η κίνηση Blockupy έχει καλέσει σε διαδηλώσεις κατά του δόγματος της λιτότητας που "αγκαλιάζει" την ΕΕ, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κόστισε 1,3 δισ. ευρώ.


Γύρω από τον ουρανοξύστη της ΕΚΤ έχουν στηθεί κάγκελα.


Στους δρόμους γύρω από το κτίριο σημειώνονται ταραχές, με διαδηλωτές ναπυρπολούν αστυνομικά αυτοκίνητα

Σήμερα αναμένεται να γίνει το επίσημο "άνοιγμα" των νέων κεντρικών γραφείων της ΕΚΤ, σε ιδιόκτητο ουρανοξύστη αντί του κτιρίου που ενοικίαζε για να στεγάσει τις υπηρεσίες της.

Το κτίριο είναι ύψους 185 μέτρων. Ο γυάλινος πύργος της ΕΚΤ χρειάστηκε πέντε χρόνια και 1,3 δισ. ευρώ για να ανεγερθεί ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό

Οι εκδηλώσεις του Blockupy περιλαμβάνουν πέραν των διαδηλώσεων, ομιλίες, θέατρο δρόμου κ.α. Στόχος τους είναι να καταγγείλλουν τις πολιτικές της ΕΚΤ, που όπως λένε στηρίζουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες σε βάρος των πολιτών.



Το Blockupy είναι μία αριστερή συμμαχία με τη συμμετοχή πάνω από 90 οργανώσεων σε όλη την Ευρώπη.

affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...