...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Συρία: Καταρρίψαμε αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος / Syria: We shoot down US drone

 us drone

Την επαφή τους έχασαν με μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Predator που πετούσε πάνω από τη Συρία οι Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Αργότερα ο συριακός στρατός παραδέχθηκε ότι κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αμερικανικό αεροσκάφος κοντά στη Λατάκια στη βορειοδυτική Συρία.
Εφόσον το περιστατικό επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για την πρώτη φορά που οι συριακές δυνάμεις επιτίθενται σε αμερικανικό αεροσκάφος από την αρχή των βομβαρδισμών εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.
Η Συρία δεν συμμετέχει στις επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους ενώ το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας περιέγραψε την παρακολούθηση σαν "εχθρική" χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Το Πεντάγωνο ανέφερε ότι εξετάζει το περιστατικό.
Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...




affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...