...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Βούτσης: Μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα / Voutsis: they owe us and do not pay us to cause choking to the country


Βούτσης: Μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα

«Δεν υποχωρούμε σε θέματα επιβίωσης του λαού»

Αθήνα

Την εκτίμηση ότι η χώρα δικαιούται επιστροφή χρημάτων αλλά «δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης. Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν υποχωρεί σε θέματα που άπτονται της επιβίωσης του λαού, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΕΕ εδώ και μήνες κινείται εκτός των δικών της κανόνων σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα.
Σημείωσε ότι το «πακέτο Ντράγκι» το οποίο «καλώς υπάρχει, προκειμένου να πάρει μπρος και η ευρωπαϊκή οικονομία», μοιράζεται σε χώρες που δανείζονται με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο και εξαιρείται η Ελλάδα.
Υπενθύμισε ότι η χώρα δικαιούται επιστροφή χρημάτων και ανέφερε χαρακτηριστικά «μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα».
Ο κ. Βούτσης είπε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «και κρατήστε το αυτό», όπως ανέφερε.
«Δεν υποχωρούμε στις γραμμές που έχουν σχέση με την επιβίωση του λαού, θα υποχωρήσουν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

 affiliate marketing network adsurfκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in


loading...