...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συμφωνήσει σε όλα τα μνημονιακά μέτρα / D. KOUTSOUMPAS The Government is prepared to agree to all memorandum measures

       Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συμφωνήσει σε όλα τα μνημονιακά μέτρα

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να συμφωνήσει σε όλα τα μνημονιακά μέτρα και αυτές τις μέρες καταλήγει μαζί με τους εταίρους στις τελευταίες λεπτομέρειες για τα μέτρα που θα συνοδεύουν τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου.


Αυτό ανέφερε, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε συνεστίαση της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας

Οπως είπε, η συμφωνία αυτή θα είναι τυπικά και ουσιαστικά μια επέκταση του Μνημονίου και θα γεφυρώνει το παλιό με το νέο Μνημόνιο που θα φέρει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες.

Ο Δ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν τόλμησε να φέρει τη μεταβατική συμφωνία στη Βουλή ούτε για έγκριση με ονομαστική ψηφοφορία, όπως είχε ζητήσει το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι αν αυτή είχε πραγματικά φιλολαϊκό περιεχόμενο θα την είχε φέρει στη Βουλή από την πρώτη στιγμή.

«Ναι σε όλα»

«Μπορεί η κυβέρνηση να μην έφερε τη συμφωνία στη Βουλή για να μη συναντηθεί το «ναι σε όλα» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνο των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εντούτοις εισέπραξε τη στήριξη όλων των άλλων κομμάτων, «από τον Σαμαρά και τον Θεοδωράκη μέχρι τον ναζιστή χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκο», ανέφερε.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βαφτίζει «εθνική προσπάθεια» την πολιτική της προκειμένου να διασφαλίσει περισσότερο ζεστό κρατικό χρήμα για τους εγχώριους μονοπωλιακούς ομίλους και πως όσα ισχυρίζεται περί «υπερήφανης διαπραγμάτευσης» αφορούν «συμφέροντα της άρχουσας τάξης που η κυβέρνηση επιδιώκει να υπηρετήσει, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», όπως είπε.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 




loading...



εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...