...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΥΠΟΙΚ: Κοινός τόπος για ζητήματα επανεκκίνησης της οικονομίας / MOF: A common ground on issues for restarting the economy



Διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ αρμόδιο για τις Διεθνείς Υποθέσεις κ. Nathan Sheets και με την σύμβουλο σε θέματα εθνικής ασφάλειας του Προέδρου Ομπάμα κα Caroline Atkinson είχε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης συναντήθηκε την Κυριακή 05/04/2015 με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ κα Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών έγινε επισκόπηση των διαπραγματεύσεων, που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Ελλάδας και των Θεσμών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Ο κ. Βαρουφάκης ανέπτυξε στους Αμερικανούς αξιωματούχους το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι υπάρχει κοινός τόπος για ζητήματα επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και για την πολιτική, που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη. 

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που έχουν σχέση με τη δομή της Ευρωζώνης  με τον υπουργό Οικονομικών να αναπτύσσει στους συνομιλητές του τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την ανάγκη επανεξέτασης της αρχιτεκτονικής της. 

Ο κ. Βαρουφάκης επιστρέφει  στην Αθήνα την Τρίτη 07/04/2015.  

ΗΠΑ: Η Ελλάδα να "δεσμευτεί πλήρως" σε μια διαδικασία τεχνικών διαπραγματεύσεων

Η αμερικανική κυβέρνηση κάλεσε την Ελλάδα "να δεσμευτεί πλήρως" σε μια διαδικασία τεχνικών διαπραγματεύσεων ώστε να ξεκλειδώσει η χρηματοδοτική βοήθεια, όπως μεταδίδει η Wall Street Journal. 

"Ο υφυπουργός Οικονομικών [Nathan] Sheets κάλεσε την Ελλάδα να δεσμευτεί πλήρως σε μια διαδικασία τεχνικών διαπραγματεύσεων με τους διεθνείς εταίρους της προκειμένου να οριστικοποιήσει μια ολοκληρωμένη σειρά από μεταρρυθμίσεις που θα δικαιολογούν την έγκαιρη χρηματοδοτική στήριξη από τους πιστωτές της Ελλάδας", αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωση του σύμφωνα με την εφημερίδα.


affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...