...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Τόνοι ακατάλληλου κρέατος δεσμεύτηκαν στην Πάτρα / Tons of inappropriate meat undertook in Patras




Πάνω από 3.000 κιλά κρέατος και παρασκευασμάτων, κρίθηκαν μη ασφαλή και ακατάλληλα για κατανάλωση. Κατασχέθηκαν από την Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας

Περισσότερα από 3.200 κιλά κρέατος και παρασκευασμάτων, τα οποία κρίθηκαν μη ασφαλή και ακατάλληλα για κατανάλωση, εντοπίστηκαν σε εγκατάσταση επεξεργασίας κρέατος του δήμου Μεσολογγίου Πατρών.
Τα προϊόντα αυτά δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις υγιεινής που προβλέπονται από τη νομοθεσία, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας έπειτα από γνωμάτευση τριμελούς επιτροπής του τμήματος κτηνιατρικής.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις, αλλά και σε καταστήματα παραγωγής και πώλησης προϊόντων.
Τα ακατάλληλα προϊόντα εντοπίστηκαν από μικτό κλιμάκιο ελεγκτών του τμήματος Κτηνιατρικής και του τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας.
affiliate marketing βγαλε χρηματα onlineκαζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...