...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Για εκβιασμό από την ΕΕ κάνει λόγο η Μόσχα / About extortion from the EU talks Moscow

       Για εκβιασμό από την ΕΕ κάνει λόγο η Μόσχα


«Εκβιασμό» χαρακτήρισε η Ρωσία την παράταση για ένα έτος, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κυρώσεων που της έχουν επιβληθεί με αφορμή την «παράνομη προσάρτηση» της Κριμαίας πριν από έναν χρόνο, εκτιμώντας ότι τα μέτρα αυτά δεν οδηγούν στην επιστροφή της χερσονήσου στους κόλπους της Ουκρανίας.

Δύο ημέρες αφότου οι Βρυξέλλες αποφάσισαν να παρατείνουν για έξι μήνες τις άλλες οικονομικές κυρώσεις που είχαν επιβάλει στη Ρωσία με αφορμή τη στάση της χώρας αυτής στην ουκρανική κρίση, την Παρασκευή παρέτειναν για έναν χρόνο, μέχρι τις 23 Ιουνίου 2016, και τα μέτρα που είχαν λάβει με αφορμή την προσάρτηση της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης. 

Μεταξύ άλλων έχει απαγορευτεί κάθε ευρωπαϊκή επένδυση στη χερσόνησο αλλά και οι εξαγωγές προϊόντων και τεχνολογιών στους τομείς των μεταφορών, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας ενώ απαγορεύεται επίσης η εισαγωγή προϊόντων της Κριμαίας σε χώρες της ΕΕ.

«Η Κριμαία και η Σεβαστούπολη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών. «Είναι καιρός να αναγνωριστεί αυτό ως γεγονός που δεν μπορεί να αλλάξει με μεθόδους οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού», συνεχίζει το ρωσικό υπουργείο.

Οι κυρώσεις δεν προσφέρουν «καμία προοπτική» υποστηρίζει εξάλλου η Μόσχα, προσθέτοντας ότι η παράτασή τους ισοδυναμεί με επιβολή «διακρίσεων» στη Ρωσία.


    letsdeal.gr  είναι κοντά σας με τις καλύτερες προσφορές σε προσφορές και προϊόντα στη πόλη σας με εκπτώσεις πάνω από 50%!  

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

loading...