...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Το χρέος είναι παράνομο, απεχθές και μη βιώσιμο / Z. Constantopoulou The debt is illegal, odious and unsustainably

       

Το χρέος είναι παράνομο, απεχθές και μη βιώσιμο επανέλαβε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel 4.
Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να θεωρούνται ανήλικοι, που πρέπει να υπακούουν σε κυβερνήσεις σαν ενήλικοι, τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, σχολιάζοντας τοποθέτηση της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία είχε ζητήσει να γίνει συζήτηση μεταξύ «ενηλίκων». Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε τη δήλωση της κ. Λαγκάρντ «προβληματική».
Παράλληλα, κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να μην προσποιούνται ότι το ελληνικό ζήτημα είναι παιχνίδι, καθώς όπως είπε, μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία.
«Ο ελληνικός λαός υπέφερε πάρα πολύ. Υπέφερε κυρίως λόγω συμφωνιών που υπαγόρευσαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Έχει πλέον αποδειχθεί ότι αυτές οι συμφωνίες είναι άκυρες. Είναι πλέον αποδεδειγμένο από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί από το Κοινοβούλιο, ότι το ελληνικό χρέος είναι παράνομο, απεχθές και μη βιώσιμο», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου και ζήτησε «ειλικρινή διάλογο, όχι στο πλαίσιο του εκβιασμού».
Όπως υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής, η κυβέρνηση προσπαθεί να υπερασπιστεί τη δημοκρατική εντολή, ενώ ερωτηθείσα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και για το αν η Ρωσία έχει απάντηση στα ελληνικά προβλήματα, απάντησε ότι το πραγματικό ερώτημα είναι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανταποκριθεί στην ευθύνη της να λύσει ένα πρόβλημα, το οποίο δεν είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδας.
    letsdeal.gr  είναι κοντά σας με τις καλύτερες προσφορές σε προσφορές και προϊόντα στη πόλη σας με εκπτώσεις πάνω από 50%!  

καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

loading...