...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Μην ανησυχείτε για τα μνημόνια, έτσι κι αλλιώς σε 30 χρόνια ο πλανήτης θα έχει καταστραφεί! (διαβάστε έρευνα) / Do not worry about the memoranda, anyway in 30 years the planet will be destroyed! (read research)

       Γη
   
Επιστήμονες προβλέπουν μια σειρά κατακλυσμιαίων γεγονότων μέσα στα επόμενα 30 χρόνια.

Σε μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από την βρετανική τράπεζα Lloyds αυτή την εβδομάδα, το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin, προβλέπει μια γενική παγκόσμια κατάρρευση η οποία θα επιφέρει έλλειψη τροφίμων και νερού, απώλεια ενεργείας και μια περίοδο παρατεταμένης πολιτικής αστάθειας.

Η έκθεση που υποστηρίζεται τόσο από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και των ΗΠΑ, δημιουργήθηκε για να αξιολόγηση τους κινδύνους που συνδέονται με ελλείψεις σε τρόφιμα και άλλα θέματα κατά τις επόμενες δεκαετίες., σύμφωνα με δημοσίευμα του news.com.au.

«Η παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα είναι σε άνοδο και αυτό είναι επακόλουθο από την πρωτοφανή ανάπτυξη του πληθυσμού, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 9 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050,« γράφουν οι συντάκτες της έκθεσης.

«Για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για τρόφιμα, ο FAO (Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας) πρέπει να υπερδιπλασιαστεί η παγκόσμια γεωργική παραγωγή μέχρι το 2050.»

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι παράγοντες όπως η κλιματική αλλαγή, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι πλημμύρες, οι ξηρασίες, οι πυρκαϊές και άλλα περιβαλλοντικά προβλήματα συνέβαλαν επίσης στο πρόβλημα.

«Αυτό επιδεινώνεται περαιτέρω από την αυξανόμενη λειψυδρία, η οποία επιταχύνεται με τέτοιο ρυθμό ώστε τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού θα μπορούσαν να ζήσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες αναζητώντας υδάτινους πόρους έως το 2025.»

«Η αστάθεια των τιμών, των τροφίμων και η αυξανόμενη πολιτική αστάθεια είναι πιθανό να μεγεθύνει τις επιπτώσεις στην παραγωγή τροφίμων, προκαλώντας την κατάρρευση της οικονομίας και των κοινωνικών και πολιτικών συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.»


καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

tromaktiko, koutipandoras
loading...