...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Σπύρου : Πουλήθηκε εκ των έσω το Μακεδονικό / Spyrou: Sold from the inside the Macedonian

       spirou-asimakopoulou-1050x380
   
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Παρέμβαση στις πυκνές εξελίξεις στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας έκανε ο πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ,πρώην γερουσιαστής και 
σήμερα πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής ένωσης και πρωτεργάτης στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ Κλίντον κ.Κρίς Σπύρου.
Με δηλώσεις του στην ραδιοφωνική μας εκπομπή (Κώστας Ουιλς, Γιάννης Ντάσκας 90,6 προανήγγειλε φοβερές αποκαλύψεις στο βιβλίο του για την προδοσία στο εθνικό ζητημα της Μακεδονίας,προδοσία που όπως είπε «θα αποδεικνύεται απο επίσημα ,αλλά απόρρητα ως σήμερα έγγραφα.»
Ο κ.Σπύρου ουσιαστικά είπε ότι Ελληνες αξιωματούχοι «πούλησαν» το όνομα και εξέθεσαν και τον τότε αμρικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον,ο οποίος είχε δεσμευθεί ότι «δεν θα περνούσε απο τις ΗΠΑ ονομασία σύνθετη με το όνομα Μακεδονία μέσα».
Και αιφνιδίως Ελληνες της ομογένειας παρουσίασαν στον Κλίντον έγγραφο με τη λέξη Μακεδονία κλπ.
Ο κ.Σπύρου αναφέρθηκε και στις σημερινές εξελίξεις και είπε ότι η χωρα με εθνική συνεννόηση της τελευταίας στιγμής και την αμερικανική παρέμβαση γλιτωσε την καταστροφή,αλλά αν δεν πραγματοποιηθούν σοβαρές αλλαγές στην κρατική λειτουργία είσπραξης εσόδων τα δανεικά δεν θα την σώσουν.

Τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Σπύρου:
«Από το 75% στο οποίο θα επρεπε να είναι οι εισπράξεις εσόδων είναισ το 25% και είπα στους Υπουργούς,ότι αν δεν πάψει η πλειοψφία των εχόντων και κατεχόντων να ζει στη νήσο «Πάρω» και όχι στη νήσο «Δίνω» δεν πρόκειται να διορθωθεί η Οικονομία.Ελπίζω ότι με τη συμβολή όλων των δυνάμεων να εφαρμοσθούν επιτέλους κανόνες και στο εσωτερικό».
Την ανάγκη να στηριχθει η κυβέρνηση και να ψηφισθούν και οι νόμοι που θα κάνουν υλοποιήσιμη την συμφωνία τόνισε στην ίδια εκπομπή και η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ.Ασημακοπούλου ,η οποία μεταξύ άλλων ζήτησε να προχωρήσει με προγραμματισμό η διαδικασία εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία εγκωμιάζοντας ταυτόχρονα τους έως σήμερα χειρισμούς του προσωρινού προέδρου Βαγγελη Μεϊμαράκη.
Για την πορεία της οικονομίας η κ.Ασημακοπούλου πήρε ταυτόσημες θέσεις με τον κ.Σπύρου λέγοντας ότι ακόμα δεν έχουμε διαφύγει τον κίνδυο της οικονομικής καταστροφής αν δεν εφαρμοσθεί η συμφωνία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχει και υπήρχε «λομπυ της δραχμής εντός και εκτός Ελλάδας ,το οποίο περίμενε να αγοράσει τα πάντα σε φτηνό νόμισμα και να συμβάλει ,ώστε και η χώρα και οι φτωχοί να γίνουν ακόμα φτωχότεροι».


  καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...