...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Anonymous: Κηρύσσουν πόλεμο στο ISIS μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι

      

 Την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησαν οι "Anonymous", κηρύσσοντάς τους τον πόλεμο, μετά το μακελειό στο Παρίσι (Vid)

Τον διαδικτυακό "πόλεμο" κατά του Ισλαμικού Κράτους κηρύσσουν οι χάκερ Anonymous, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι.

Στο βίντεο ένας από τους χάκερ, φορώντας την χαρακτηριστική μάσκα, και μιλώντας γαλλικά λέει: "Να ξέρετε πως θα σας βρούμε και δε θα σας αφήσουμε".

Οι Anonymous καλούν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη μπροστά στην τρομοκρατία και προειδοποιούν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους πως θα τους βρουν μπροστά τους, δηλώνοντας ότι ξεκίνησαν ήδη την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος με στόχους ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media ατόμων που εμπλέκονται και προπαγανδίζουν την τζιχαντιστική οργάνωση.

"Ο γαλλικός λαός είναι δυνατός και μετά από αυτή την θηριωδία θα βγει πιο ισχυρός.  Έχει κηρυχθεί πόλεμος", αναφέρουν.


loading...