...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ

       
 
Ο παραγωγός Craig-James Moncur κατορθώνει, σε μόνο 4½ λεπτά να αποδώσει πολλά γεγονότα, γνώσεις, και διαπιστώσεις εκ του αποτελέσματος. Επιτυγχάνει, με σχεδόν απόλυτο τρόπο σε ένα τόσο μικρής διάρκειας μονόλογο, να απεικονίσει ρεαλιστικά την ωμή πραγματικότητα και το σκεπτικό που κρύβεται πίσω από τα καθημερινά μας βιώματα – κατασκευασμένα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Σίγουρα όταν κοιμόμαστε, κάποιος δεν κοιμάται… και αν αυτό δεν γίνεται, θα φροντίσει να πάμε για ύπνο όσο αυτός θα σκέφτεται.

Η ταινία ερμηνεύεται από τον Mike Davior και δεν εστιάζεται απόλυτα στους ιδιοκτήτες των τραπεζών.

Απολαύστε την θέα πίσω από τα παρασκήνια της πραγματικότητας, στοιχείο, που δεν είναι συνηθισμένο στην καθημερινή μας ζωή. Βρεθείτε δίπλα στους θαυματοποιούς του Πλάτωνα μέσα στο σπήλαιο… να σας εξηγούν το έργο τους.

William Montague

Γεια σας…

Ονομάζομαι Montague William ο 3ος. Και αυτό που θα σας πω μπορεί να σας φανεί παράλογο, αλλά όσο λιγότεροι το πιστέψουν τόσο καλύτερα για μένα. Γιατί, βλέπετε, είμαι στο τραπεζικό, στη μεγάλη βιομηχανία.

Για πολλά χρόνια, ελέγχουμε τις ζωές σας… όσο εσείς μοχθείτε, αγωνιάτε και υποφέρετε. Εμείς δημιουργήσαμε όλα εκείνα τα πράγματα, που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Τα σπορ αυτοκίνητα, τη μόδα και τις plasma τηλεοράσεις. Θυμάμαι ξεκάθαρα το πως ξεκίνησαν όλα αυτά… Οικογενειακά μυστικά από τον πατέρα στον υιό, γνώση που κληρονόμησα και μου δίνει το πλεονέκτημα, όσο εσείς οι χωριάτ…, οι άνθρωποι κοιμάστε τα βράδια στα κρεβάτια σας… εμείς ελέγχουμε το χρήμα που ελέγχει τις ζωές σας. Και ενώ εσείς λατρεύετε ψεύτικα είδωλα και χωρίς δισταγμό θα πουλούσατε ακόμα και την ψυχή σας, για μια θέση στον ήλιο. Αυτά τα πράγματα δεν θα έχουν αξία όταν έρθει η ώρα σας. Αλλά όσο όλα αυτά υπάρχουν εκεί για να ελέγχουν τις μάζες, εγώ απλά αναπαύομαι συγκεντρώνοντας πλούτο… ασφαλής γνωρίζοντας, ότι έχω τα πάντα, ενώ εσείς οι κοινοί άνθρωποι χάνετε τις δουλειές σας.

Βλέπετε… τρέφω την υπέρτατη περιφρόνηση για εσάς… αλλά το χαμόγελό μου με κάνει να εξαιρούμε απ’ όλες τις υποχρεώσεις που σας βαραίνουν, γιατί έχω το όπλο της παγκόσμιας τηλεόρασης, που μας ενώνει και μας προκαλεί… εμπάθεια. Πιστεύετε πραγματικά ότι νοιαζόμαστε για εσάς, ενώ εμείς οι τραπεζίτες και οι επενδυτές είμαστε ελάχιστοι…αν όμως το γνωρίζατε αυτό, θα παίρνατε πίσω την εξουσία σας. Γι’ αυτό και σας κατακλύζουμε καθημερινά με τρόμο, για να σας κάνουμε να δειλιάζετε. Οι πανικοί, οι οικονομικές καταρρεύσεις, οι πόλεμοι και οι ασθένειες, που δεν σας αφήνουν να βρείτε την πνευματική σας ολοκλήρωση. Στήνουμε το παιχνίδι εξαγοράζοντας και τις δύο πλευρές, για να σας κρατάμε υποδουλωμένους στις αξιοθρήνητες ζωές σας. Έτσι, βγείτε έξω και δουλέψτε, όσο το βιολογικό σας ρολόι εξασθενεί… και όταν τελειώσουν όλα, λίγα χρόνια πριν τον τάφο, θα αναπολείτε όλα αυτά και μόνο τότε θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας δεν ήταν τίποτα, μια απλή οφθαλμαπάτη.

Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν ελέγχουμε. Το να έχουμε δικηγόρους και αστυνομικές δυνάμεις υπό τον έλεγχό μας, ήταν πάντα ένας στόχος να εκτελούν τις διαταγές μας, ενώ εσείς διαδηλώνετε στους δρόμους. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβαν ότι είναι απλά «πρόβατα»… γιατί η πραγματική δύναμη εδρεύει στα χέρια των λίγων. Ψηφίσατε κόμματα, τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε; Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι ότι είναι όλα το ίδιο. Ο παλιός κυβερνήτης Gordon φεύγει και παραδίδει την εξουσία στον φίλο μας τον David. Και ακολουθείτε τον αρχηγό που εσείς οι ίδιοι διαλέξατε. Αλλά το δικό σας αίμα κυλάει κόκκινο, ενώ το δικό μας κυλάει γαλάζιο. Αλλά απλά δεν το βλέπετε, είναι όλα μέρος του παιχνιδιού, ένας ακόμη αντιπερισπασμός, όπως ο πλούτος και η δόξα. Ετοιμαστείτε για πολέμους στο όνομα της Ελευθερίας, εμβολιασμούς για ανύπαρκτες ασθένειες, επιθέσεις στα παιδιά σας και στα επηρεάσιμα μυαλά τους, και ένας κόσμος με εμφυτευμένα microchip (RFID). Δεν θα προβάλετε καμία αντίσταση. Η καταστολή πληροφοριών θα σας κρατήσει στη θέση σας. Ο αποπληθυσμός των χωριατών ήταν πάντα ο στόχος μας, αλλά η ευγονική δεν είχε το αποτέλεσμα που ελπίζαμε.

Ω ναι… εμείς ήμασταν που χρηματοδοτήσαμε τους Ναζί… αλλά μιας και εμείς ελέγχουμε όλα τα ΜΜΕ, το τι πραγματικά συμβαίνει, δεν σας αφορά. Επομένως, συνεχίστε να παρακολουθείτε την plasma τηλεόρασή σας, και ο κόσμος θα εξακολουθεί να κυβερνάται από αυτούς που δεν μπορείτε να δείτε!


Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.



loading...

 


technova

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...