...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Ανθρώπινη πράξη από Ιταλούς αστυνομικούς: Πλήρωσαν τις καραμέλες που έκλεψε ηλικιωμένη

       Ανθρώπινη πράξη από Ιταλούς αστυνομικούς: Πλήρωσαν τις καραμέλες που έκλεψε ηλικιωμένη
    

Μία 75χρονη από την Μπρέσια της Ιταλίας δεν είχε χρήματα για να αγοράσει δώρο για τα εγγόνια της, με αποτέλεσμα να… κλέψει καραμέλες από ένα σουπερμάρκετ για να τους τις χαρίσει.

Όταν υπάλληλος αντιλήφθηκε την κλοπή, κάλεσε την αστυνομία. Μόλις οι καραμπινιέροι έφτασαν στο κατάστημα και άκουσαν την ιστορία της 75χρονης συγκινήθηκαν και επέλεξαν να πληρώσουν εκείνοι τα 27 ευρώ που στοίχιζαν οι κλεμμένες καραμέλες.
«Ήταν αρκετό ένα βλέμμα με τον συνάδελφο για να καταλάβουμε ότι κάναμε το σωστό», δήλωσε ο αστυνόμος Ενρίκο Ματζουράνα, ο οποίος έφτασε στο σημείο μαζί με το συνάδελφό του Αλέσιο Κολούμπρο, μετά την κλήση στο αστυνομικό τμήμα.
«Όταν πληρώσαμε, αποτρέποντας τη μήνυση, η κυρία μας αγκάλιασε και έβαλε τα κλάματα», πρόσθεσε ένας από τους δύο αστυνομικούς.
 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...

adapokrites
loading...