...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι ξέρουν τι θα ΣΥΜΒΕΙ τον Δεκέμβριο!! Γιατί μας το κρύβουν;;

      
   
Αιματοβαμμένα δυστυχώς, είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα.



Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και


περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.




Η ελληνική κυβέρνηση -για την ακρίβεια το υπ. Δημόσιας Τάξης- έχει προετοιμασθεί ήδη- για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων.




Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως ο Δεκέμβρης του 2008 θα είναι εισαγωγή στα κολασμένα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2015. Mάλιστα προβλέπουν εκλογές μέχρι την Ανοιξη του 2016 μέσα σε μια Ελλάδα – ΚΟΛΑΣΗ.




Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Αμερικανοί έχουν καλέσει στις ΗΠΑ πρώην πρωθυπουργό ώστε να περάσει από interview για το κατά πόσο μπορεί να αποσοβήσει ένα αιματοκύλισμα στην Ελλάδα τους προσεχείς μήνες.

Το θεωρούν δεδομένο…


ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ & Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ:


loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...