...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Τσιπρας ΤΕΛΟΣ!

      
   
Η κυβέρνηση χάνει την πλειοψηφία στα μέσα Δεκεμβρίου και κάπως έτσι θα υπάρξει η δημιουργία άλλης συγκυβέρνησης ή οικουμενικής δίχως τον Αλέξη Τσίπρα και όλα δείχνουν ότι πρωθυπουργός θα γίνει ο Γιάννης Δραγασάκης.

Αίτιο αυτού αποτελεί η ξαφνική υποχώρηση του Τσίπρα και συμφωνία παράλληλα με την Άνγκελα Μέρκελ, καθώς επίσης και η άρνησή του να σεβαστεί τις αμερικανικές επιθυμίες να μην προβεί σε κίνηση που θα αναβαθμίζει τον γεωπολιτικό χώρο της Τουρκίας.

Με τη συμφωνία του πρωθυπουργού στις «προσταγές» της Γερμανίδας καγκελάριου να εμπλακεί σημαντικά η Τουρκία στο προσφυγικό προκάλεσαν την Αμερική, η οποία ότι η Κυβέρνηση των Αθηνών θα συμφωνήσει τελικά στις μεικτές περιπολίες Ελλήνων και Τούρκων στο Αιγαίο.

Οι Αμερικανοί δεν θα το δεχτούν ποτέ όμως αυτό, γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται ο ρόλος τους στην περιοχή και εμποδίζει τα σχέδιά που έχουν σχετικά με τη δημιουργία Κουρδικού κράτους.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Τσίπρας επέλεξε να πάει παρέα με τη Μέρκελ σε αυτόν τον υπόγειο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας. Κάπως έτσι – οι Αμερικανοί αποφάσισαν το τέλος της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και έδρασαν αστραπιαία.

Καθοριστική κίνηση στην όλη προσπάθειά τους να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, ήταν να θελήσουν να κάνουν ραντεβού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Το ραντεβού έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Λεβέντη στη Βουλή.

loading...
  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...