...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Wikileaks: Προσχεδιασμένη η κατάρριψη του Su-24. Ανώνυμος Τούρκος χρήστης του Twitter είχε προειδοποιήσει εβδομάδες πριν

       PLANE

Tweets χρήστη του Twitter υπό την ονομασία @fuatavni_f τον Οκτώβριο υποδεικνύει το Wikileaks, στα οποία – εβδομάδες πριν την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από τουρκικά μαχητικά- προειδοποιούσε για σχέδια της κυβέρνησης Ερντογάν περί κατάρριψης ρωσικού μαχητικού λόγω φόβων για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο εν λόγω ανώνυμος χρήστης χαρακτηρίζεται γνωστό «Βαθύ Λαρύγγι» (Deep Throat- από την πηγή που διέρρευσε τις πληροφορίες στους δημοσιογράφους που έφεραν στο φως το σκάνδαλο Watergate) και έχει φήμη πηγής που κατά καιρούς έχει φέρει στο φως εξαιρετικά αμφιλεγόμενα/ σκοτεινά σχέδια της τουρκικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται σε ανάλυση που αναπαράγει το Wikileaks σε αυτό το πλαίσιο, ο Ερντογάν επεδίωκε συσπείρωση και κινητοποίηση των ψηφοφόρων του εν όψει τις εκλογές, που έγιναν στη 1 Νοεμβρίου, «στήνοντας» κλιμάκωση εντάσεων με τη Ρωσία – και σε αυτό το σχέδιο εντάσσονταν εντολές του για κατάρριψη ρωσικών αεροσκαφών που επιχειρούσαν στη Συρία, λόγω υποτιθέμενης «παραβίασης» του τουρκικού εναερίου χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική θέση είναι ουδέποτε το μαχητικό (που συνετρίβη σε συριακό έδαφος) παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο και ότι παρέμεινε στον συριακό σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

loading...


huffingtonpost

NOW

loading...

BidVertiser