...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η Ατζέντα 21 και η σατανική ελίτ μας τρώει στην κυριολεξία! Σοκαριστικό βίντεο

       baby_meat
 
H Aτζέντα 21 επιθυμεί την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και δεν το κρύβει. Ακόμα και εκπομπές μαγειρικής ανθρώπινου κρέατος και μάλιστα βρεφών διαφημίζουν οι κανίβαλλοι ως μόδα και delicatessen της Ελίτ.
Άλλη μια ανώμαλη τάση που διαφημίζεται ως εκλεπτυσμένο γούστο πλασάρεται στους ανθρώπους, που πρέπει να ενοχοποιηθούν που υπάρχουν και μολύνουν τον κόσμο με τα πολλά παιδιά.
Με τις διαφημίσεις τους κατηγορούν τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη φύση και πρέπει να αφήσουν χώρο να «επουλωθεί», χωρίς να υπάρχουν μέσα σε αυτή, όπως δείξαμε σε προηγούμενο βίντεο:



Αφού με τις εκτρώσεις δεν γίνεται και πολύ καλή δουλειά, τώρα τα μαγειρεύουν κιόλας τα μωρά!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:





 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...



prisonplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...