...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τρίχρονο παιδί με 8% πιθανότητα να ζήσει, ξεπέρασε τον καρκίνο με κάνναβη / Three year old child with 8% chance to live, overcame cancer with hemp

       
    


Ένα από τα πολλά περιστατικά ίασης με κάνναβη


Ο Landon Riddle από το Κολοράντο είναι μόλις 3 χρονών, αλλά είναι στο επίκεντρο μιας καυτής αντιπαράθεσης που αφορά την
φαρμακευτική μαριχουάνα. Πρόσφατα οι γιατροί του έδιναν μόνο μερικές εβδομάδες ζωής μετά από την πολύ κακή αντίδραση του οργανισμού του στη χημειοθεραπεία, αλλά μόλις η μητέρα του ξεκίνησε να του δίνει θεραπευτική μαριχουάνα, ακόμα και η χημειοθεραπεία κατέστη περιττή. Το πρόβλημα είναι ότι ο Landon δεν ζούσε σε μια πολιτεία όπου η θεραπευτική μαριχουάνα είναι νόμιμη για να παρέχεται.

Ο Landon έχει οξεία λεμφοκυτταρική λευχαιμία, έναν καρκίνο του αίματος και του μυελού των οστών. Ή μήπως πρέπει να πούμε ΕΙΧΕ. Όλα ξεκίνησαν με έναν πονόλαιμο και διογκωμένους λεμφαδένες το 2012, αλλά γρήγορα εξελίχτηκε σε έναν καρκίνο πλήρους σταδίου. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Landon πέταξε σε ένα νοσοκομείο στο Salt Lake City επειδή τα συμπτώματα προχωρούσαν πολύ γρήγορα.

«Ολόκληρο το στήθος του ήταν γεμάτο από όγκους λευχαιμίας, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούσε να αναπνεύσει», λέει η μητέρα του. «Του ξεκίνησαν χημειοθεραπεία, αλλά μας είπαν ότι μάλλον δεν θα τα κατάφερνε». Είπανε στην μητέρα του Landon ότι είχε 8% πιθανότητες να ζήσει.

Ο Landon αναμενόταν να είναι σε χημειοθεραπείες για ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, αλλά μετά από λίγους μήνες έγινε πολύ άρρωστος. Τότε ήταν που η μητέρα του κατέφυγε στην ιατρική μαριχουάνα παρόλο που ήταν παράνομη στη Utah, μέσα από μια πρόταση που της έκανε η γιαγιά του Landon

Η μητέρα του Landon έκανε ό,τι θα έκανε ο καθένας για να σώσει το παιδί του-μετακόμισε στο Κολοράντο. Νοίκιασε ένα δωμάτιο, έβγαλε στον Landon κάρτα για ιατρική μαριχουάνα και ξεκίνησε να του δίνει μαριχουάνα- THC για τον πόνο και τη ναυτία και CBD για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Η δόση ήταν βασισμένη στο βάρος του Landon. Πρώτα το πήρε σε μορφή ελαίου αλλά τώρα παίρνει χάπι.

Λέει ότι η ποσότητα των λευκών και ερυθρών του αιμοσφαιρίων αυξήθηκε δραματικά μόλις μετά από λίγες δόσεις.

«Είναι απαίσιο ο καθένας στον πλανήτη να κατηγορείται που επιλέγει την κάνναβη αντί άλλων φαρμάκων. Η καρδιά μου βρίσκεται με τους Adam Koessler και Rumor Rose, μαζί με αμέτρητες άλλες οικογένειες που επλήγησαν από την απαγόρευση της κάνναβης. Ετοιμαστείτε για την μάχη της ζωής σας. Το να χεις ένα άρρωστο παιδί είναι μια μάχη από μόνο του, αλλά το να κάνεις αυτή την επιλογή είναι ένας ολόκληρος καινούργιος κόσμος. Θα χρειαστεί να γίνετε χοντρόπετσοι, να έχετε διαίσθηση και μια σταθερή ομάδα. Μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να βεβαιωθείτε ότι κάθε άλλο φάρμακο κάνει περισσότερο κακό από καλό.Αν το αισθάνεστε λάθος, τότε πιθανότατα είναι λάθος», είπε.

Ο καρκίνος του Landon είναι τώρα σε πλήρη ύφεση


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.
loading...






awakeng

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...