...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ!

       
    

Οι ολετήρες Τσίπρας-Καμμένος αποτελειώνουν κυριολεκτικά τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μετά την αύξηση των ασφαλιστικών/εργοδοτικών εισφορών, σχεδόν όλο τους το ετήσιο εισόδημα θα...


κατατίθεται στην εφορία και στα ταμεία! Θα ζουν ως σύγχρονοι σκλάβοι οι οποίοι θα εργάζονται για το κράτος! Ούτε οι νταβατζήδες δεν κάνουν έτσι. Αφήνουν στις ιερόδουλες να δουλεύουν με καλύτερα ποσοστα. Οι Τσίπρας-Καμμένος όμως θα μαδήσουν τους επαγγελματίες, με συνέπεια τα λουκέτα στην αγορά να αυξηθούν ακόμη περισσότερο! Δεν θα τους μένει κυριολεκτικά τίποτε. 
Πριν από λίγο ο φοροτεχνικός Παντέλης είπε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι αν ένας επαγγελματίας έχει ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ τα 9.500 με 10.000 ευρώ θα τα παίρνει η εφορία και τα σφαλιστικά ταμεία! 


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...indobserver
loading...