...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

ΙΔΟΥ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»: ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ / Behold The "MOST SUITABLΕ'' pedophiles: THE RIGHT HAND OF MITSOTAKI

       
    

Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργιάδη που ήταν η πρώτη επιλογή Μητσοτάκη για το υψηλότερο κομματικό αξίωμα.
Σύμφωνα λοιπόν με συγκλονιστικό δημοσιογραφικό αφιέρωμα στην Μολδαβία, ο Γεωργιάδης ασέλγησε, συνελήφθη και φυγαδεύθηκε επειδή είχε… διπλωματική ιδιότητα!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;

Οι αποκαλύψεις πραγματικά συγκλονίζουν και δείχνουν ποιά ειναι η σφηκοφωλιά ανθελλήνων που πριν βιάσουν τη Νέα Δημοκρατία ασελγούσαν κτηνωδώς σε φτωχά παιδιά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

Εκτενές αφιέρωμα από την δικογραφία κλπ στο HOT DOC που κυκλοφορεί αύριο.


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...olympia

NOW

loading...

BidVertiser