...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

H κόρη πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζει 500ευρω και ανάβει φωτιές / The daughter of a former member of SYRIZA take a pic of 500 euro and lit fires

       
    
Η Ελιανά Μήλιου, κόρη του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιου, προκάλεσε συζήτηση και πάλι γύρω από το όνομα της.

Αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να πάει μέχρι την Ελβετία. Η φωτογραφία με το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ σε λογαριασμό στο members only bar -restaurant στο Κολωνάκι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.


Η λεζάντα μάλιστα που συνοδεύει την εικόνα, την κάνει να μοιάζει ακομα χειρότερη: "Πατριωτικό καθήκον: Να ξοδεύεις με σκοπό να υποστηρίξεις την τοπική οικονομία"


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...http://bc.vc/126286/http://kolakas.blogspot.gr/2016/01/h-500.html

NOW

loading...

BidVertiser