...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΛΑΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ??? ISIS ΑΠ' ΕΞΩ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ(?) ΑΠΟ ΜΕΣΑ.... ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

       
    
Γράφει ο Χρήστος Γκερέκος

————————————–

Σκιά τρόμου από την εξάπλωση των φρικαλεοτήτων του I.S.I.S.

Αλαλούμ και παραλογισμοί εντός των τειχών…

—————————————

Όσοι νόμιζαν ότι ο ISIS, δηλαδή ο στρατός του Ισλάμ, ήταν ένα κίνημα κάποιων «ολίγων», θρησκευτικά φανατισμένων ισλαμιστών που ξεφύτρωσε ξαφνικά για να δημιουργήσει παροδικές εντυπώσεις και να αυτοδιαλυθεί στη συνέχεια με το πέρασμα του χρόνου, ήρθε η ώρα να προσγειωθούν και μάλιστα ανώμαλα στην τραγική όσο και ωμή πραγματικότητα!

Το κίνημα αυτό δείχνει να είναι και μεγάλο και πολύ ισχυρό! Αποδεικνύεται άλλωστε κάτι τέτοιο και από την μεγάλη του οικονομική ισχύ, που οφείλεται στις πετρελαιοπηγές που έχει θέσει υπό τον έλεγχό του. Η πολεμική δύναμή του επιβεβαιώνεται εξάλλου και από τον εφοδιασμό του με υπερσύγχρονο οπλισμό, αλλά και από την άριστη εκγύμναση των μαχητών του! Ισχυρά όλα τους στοιχεία, χάρη και στα οποία αντέχει παρά τους ανελέητους βομβαρδισμούς που έχουν δεχτεί οι θέσεις του με χιλιάδες πυραύλων από γαλλικά, ρωσικά και αμερικανικά αεροπλάνα και πολεμικά πλοία, αλλά και τον σατανικό όσο και τέλειο σχεδιασμό των ενεργειών του! Ναι, όλα δείχνουν ότι είναι ένα κίνημα πανίσχυρο! Είναι ένα κίνημα με άριστα μελετημένο από χρόνια σχέδιο και έχει για στόχο να σκορπίσει τον όλεθρο και τον πανικό σε όλες τις χώρες, με την φρικιαστική μέθοδο των αποκεφαλισμών και των πολύνεκρων τρομοκρατικών ενεργειών, και μάλιστα εκεί που δεν τις περιμένει κανείς!

Διαθέτει φανατικά στελέχη, ορκισμένα και αποφασισμένα «για όλα», τα οποία διακινούνται από χώρα σε χώρα σαν αθώοι επισκέπτες, τουρίστες ή πρόσφυγες και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή παντού, έτοιμοι να σκορπίσουν ξαφνικά τον θάνατο, με απώτατο στόχο την «δια παντός μέσου επικράτηση της ισλαμικής θρησκείας»!

Ανεξήγητο μυστήριο παραμένει το πώς κατορθώνουν να πείσουν νέους και νέες, όχι μόνον ισλαμιστές αλλά και αλλόθρησκους, στο άνθος της ηλικίας τους, να ενταχτούν στις τάξεις τους και να θυσιάσουν ακόμα και τη ζωή τους για το Ισλάμ, αρνούμενοι να βιώσουν τις χαρές της νιότης τους.

Σκοτώνουν με μαζικά χτυπήματα αθώους πολίτες και μικρά παιδιά που παρακολουθούν διαδρομή του Μαραθωνίου. Αιματοκυλούν το κέντρο του Παρισιού. Σκορπούν τον όλεθρο στη Κωνσταντινούπολη. Δολοφονούν τους ένοικους μεγάλου ξενοδοχείου στην Ινδοκίνα, πυροβολώντας τους έναν-έναν αλύπητα. Δεν διστάζουν να καταστρέψουν μοναδικά στον κόσμο μνημεία αρχαίου πολιτισμού, ενώ έχουν ήδη εγκαταστήσει σε γειτονική μας χώρα ακόμη και στρατόπεδα εκπαίδευσης μαχητών τους, για να πλήξουν μελλοντικά ευρωπαϊκούς στόχους!

Με αυτές τους τις ενέργειες πέτυχαν ήδη τον σκοπό τους. Να σπείρουν τον πανικό σ’ όλες τις χώρες και να κρατάνε την ανθρωπότητα σε συνεχή ομηρία και αγωνία, γεγονός που επηρεάζει μοιραία το εμπόριό τους, τον τουρισμό τους και τις οικονομίες τους, με τον πανταχού παρόντα «αόρατο» και ικανό για όλα στρατό τους. Ικανό να σκορπίσει τον θάνατο σε πολυσύχναστες περιοχές ακόμη και με δηλητηριώδη αέρια ή μικρόβια θανατηφόρων ασθενειών, γεγονός που θα σήμαινε και την καταστροφή του ανθρώπινου γένους.

Και ενώ όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα, που αφορούν φυσικά άμεσα και στην πατρίδα μας ως μέλους της παγκοσμιότητας, έχουμε και τα δικά μας σοβαρά, οδυνηρά αλλά και ευτράπελα, που δεν μπορούμε να τ΄ αγνοήσουμε. Και δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε διότι έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητά μας, δηλαδή με την ίδια μας τη ζωή. Την δική μας και των παιδιών μας.

Γιατί για εμένα κι εσένα, τον ανώνυμο Έλληνα πολίτη, τα ερωτήματα της καθημερινότητας είναι και πολλά, και αγωνιώδη, και αναπάντητα…

-Πώς να εμπιστευτείς ένα Κράτος που σου στήνει παγίδες, για να σε λεηλατήσει στη συνέχεια;

-Πώς να πιστέψεις πολιτικούς που προεκλογικά σου υπόσχονται τα πάντα για να αποσπάσουν την ψήφο σου και μετεκλογικά τα παίρνουν όλα πίσω και σ΄ αφήνουν πανί με πανί, δηλαδή με άδειες τσέπες;

Και, για όσους νομίζουν ότι υπερβάλλουμε, ιδού μερικά παραδείγματα:

-Πολυπληθή πορεία διαμαρτυρίας, με πανό και ντουντούκες, «για τα σκληρά μέτρα σε βάρος των χαμηλοσυνταξιούχων» διοργανώνει το ίδιο το κόμμα που βρίσκεται στην Κυβέρνηση! Παγκόσμια πρωτοτυπία, …επικεφαλής της οποίας είναι ο Υπουργός Εργασίας ο οποίος έχει ήδη συντάξει το σχετικό Νομοσχέδιο και το έχει ήδη φέρει στη Βουλή ζητώντας από τους βουλευτές του κόμματός του να το εγκρίνουν!!! Ήδη… Ο ίδιος…(!) Ποιος κοροϊδεύει ποιόν δηλαδή;;;(!)

-Δίνει το Κράτος, με Νόμο που η νόμιμη Κυβέρνησή του ψηφίζει στη Βουλή, φορολογικά προνόμια και κίνητρα για την κυκλοφορία μη ρυπαντικών οχημάτων (τα αποκαλούμενα «υβριδικά») με στόχο, όπως με σχετική πολύμηνη «καμπάνια» διαλαλούσαν από τα Μ.Μ.Ε., την προστασία του περιβάλλοντος από την ρύπανση! Και όταν χιλιάδες πολιτών, ανταποκρινόμενοι στο ευεργετικό για τη ζωή τους κάλεσμά σπεύδουν να τα επιλέξουν και να τ΄ αποκτήσουν, το ίδιο αυτό Κράτος αλλάζει γνώμη και …τους τα φορολογεί, και μάλιστα αναδρομικά, για να χάσει και το τελευταίο ίχνος της αξιοπιστίας του…!

-Όταν έρχεται η ώρα για την διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών όποιο κόμμα έρχεται δημοσκοπικά πρώτο, επιμένει με χαρά «προσδοκίας νίκης» αλλά και αγαλλίαση «πρωτιάς» στην εφαρμογή του ισχύοντα Εκλογικού Νόμου, που προβλέπει την πριμοδότησή του με 50 έδρες για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Όταν όμως έρχεται η ώρα των επόμενων εκλογών και οι δημοκοπήσεις δίνουν την πρωτιά σε άλλο κόμμα, τότε ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι ο Νόμος με τον οποίο εκλέχτηκαν δεν είναι δίκαιος, διότι δεν δίνει στα κόμματα τις έδρες που αναλογούν στις ψήφους που έλαβε το καθένα και ζητάνε την αλλαγή του «επί το δικαιότερο» ενώ πραγματική τους επιδίωξη είναι να εμποδίσουν το φερόμενο ως πρώτο κόμμα να τους πάρει τις καρέκλες!

-Σε μια προσπάθεια να βάλουν χρήματα στα άδεια κρατικά ταμεία παραχωρούν στους μεγαλοφοροφυγάδες εκπτώσεις των προστίμων που οφείλουν και ευκολίες πληρωμής, μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, προκαλώντας -με την χαριστική αυτή μεταχείριση προς τους ασυνεπείς- την δικαιολογημένη απορία και το αίσθημα αδικίας όσων με στερήσεις φροντίζουν να είναι συνεπείς στις προς το κράτος υποχρεώσεις τους!

-Ζητάνε από τον φορολογούμενο πολίτη να δηλώσει τα χρήματα, τα τυχόν έργα τέχνης, ακόμη και τα «τιμαλφή» που έχει στην κατοχή του (τα χρυσαφικά δηλαδή που κατά οικογενειακή παράδοση μεταβιβάζονται από τη γιαγιά στην εγγονή) προφανώς για να τα φορολογήσουν ως τεκμήρια διαβίωσης! Και το πράττουν χωρίς να του εξηγούν γιατί είναι τεκμήρια πλούτου τα οικογενειακά «κειμήλια» και ποιος θα τον προστατέψει από αδίστακτους «μπουκαδόρους» βασανιστές και φονιάδες που μπαίνουν στα σπίτια από τα μπαλκόνια, σκαρφαλώνοντας από τις υδρορροές ή τις τέντες, σε όσα σπίτια πληροφορούνται από το διαδίκτυο, ως «χάκερς», τί έχει δηλώσει ο καθένας μας.

-Και, μιας και αναφερθήκαμε σε «χάκερς», εντύπωση προκαλεί επίσης και το γεγονός ότι κάθε φορά που Κυβέρνησή μας έχει προβλήματα και βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο», όλως περιέργως κάποιος σκαλίζει και φέρνει στην επιφάνεια κάποιο σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές πολιτικά πρόσωπα των αντίπαλων με την Κυβέρνηση κομμάτων.

Ένα τέτοιο σενάριο είναι και αυτό που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης μετά από «στικάκι» που περιέχει ονόματα μεγάλων καταχραστών του δημόσιου χρήματος, το οποίο «στικάκι» παρέδωσε στην Κυβέρνηση ξένος(;) «χάκερ»…!

Ανεξάρτητα από το εάν η ενέργεια του «χάκερ» ήταν νόμιμη ή όχι, η κοινή γνώμη απαιτεί, τα όποια στοιχεία βρεθούν, να δοθούν άμεσα στην δημοσιότητα με τα ονόματα των ενόχων! Και όχι μόνο να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αλλά να υποχρεωθούν να επιστρέψουν στο ελληνικό Δημόσιο και δι’ αυτού στον ελληνικό λαό, όλα τα κλεμμένα! Όλα!

Όμως, πέραν αυτών, που αποτελούν βασικό δικαίωμα και απαίτηση του ελληνικού λαού, άπλετο φως πρέπει να πέσει και στην διαδικασία αυτής της συγκέντρωσης των ονομάτων της νέας ενοχοποιητικής λίστας!

Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση! Πολλές και ξεκάθαρες οι απαντήσεις που θα πρέπει να δοθούν στα ερωτήματα που γεννιόνται! Όπως:

Ποιος παρακίνησε τον ξένο «χάκερ» (ο οποίος φέρεται να έχει και βεβαρημένο ποινικό μητρώο) στο να ασχοληθεί με το θέμα αυτό;

Με ποιόν είχε επαφές για να του παραδώσει το «στικάκι»; Ποιο ήταν το κέρδος του γι αυτήν του την «ευγενική» προσφορά; Και τέλος, ποιος εγγυάται ότι με την ευχέρεια που μόνον αυτός είχε, αποκλείεται να μην προέβη για δικούς του λόγους στην επιλογή των ονομάτων που έδωσε, διαγράφοντας όμως κάποια άλλα ονόματα;

Αν σ΄ όλα αυτά, προσθέσουμε και το καθημερινό Αστυνομικό Δελτίο, με ειδήσεις όπως ότι νεκρός άντρας βρέθηκε δεμένος σε καταψύκτη έναν χρόνο μετά την δολοφονία του. Ότι νέα γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε από τον άντρα της, που πολύ την …αγαπούσε, και που στη συνέχεια την «φύτεψε» στο χωράφι του σ’ έναν λάκκο τον οποίο, «εντελώς τυχαία», είχε ανοίξει λίγες ημέρες νωρίτερα, τι άλλο να πούμε εκτός από το όραμα του μεγάλου μας εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού, ο οποίος έγραψε: «Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος».

Όμορφος, αλλά από την ανάποδη…



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...




the-f-times

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...