...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η Αυστρία στέλνει στρατό στα σύνορα Σκοπίων – Ελλάδος και υπόσχεται πλήρη στήριξη στο θέμα της ονομασίας... / Austria sends army in Skopje - Greece borders and promises full support on the name issue ...

       11255prisonplanetgr

Η Αυστρία προκειμένου να μην σηκώσει το βάρος που της αναλογεί στην προσφυγική κρίση ήρθε σε μια κρυφή συμφωνία με τα Σκόπια.

Η συμφωνία λέει πως οι Αυστριακοί σκοπεύουν να στείλουν στρατό στα σύνορα  Ελλάδας- Σκοπίων για να κρατήσουν τα σύνορα κλειστά , αφήνοντας όλους τους μετανάστες μέσα στην Ελλάδα που είναι έτοιμη να εκραγεί. 

Σε αντάλλαγμα η Αυστρία θα στηρίξει τα Σκόπια στο θέμα της ονομασίας στο οποίο βρίσκεται σε διαμάχη με την Ελλάδα.( Δικαίωση Λιακόπουλου) 

Η εφαρμογή αυτής της άθλιας συμφωνίας ξεκίνησε ήδη απ την Σύνοδο των Βαλκανικών χωρών στην ήταν τα Σκόπια αλλά όχι η Ελλάδα.

   


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



filosofia-erevna

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...