...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Γιατί αποστράτευσαν τους αρχηγούς των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ. (βιντεο) / DISCLOSURE-SHOCK: Why demobilization the leaders of GREEK ARMED FORCES (video)

       #_CRON_JOB_#
    
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι πραγματικά μπορεί να κρύβεται πίσω από την απόφαση του Yπουργείου Εθνικής Άμυνας να «καρατομήσει» την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποπομπή των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτός από
το ενδεχόμενο να αρνήθηκαν την «αποδόμηση» του στρατού, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Επίκαιρα», δεν αποκλείεται να οφείλεται και στο γεγονός ότι ενδεχομένως οι επιτελείς αρνήθηκαν να εμπλέξουν τον ελληνικό στρατό σε στρατιωτικές ασκήσεις που φημολογείται ότι σχετίζονταν με την «εκκένωση της Βουλής» και την «καταστολή εξέγερσης πλήθους»!

Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, με θέμα την ελληνική κρίση, Γάλλος δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο «πραγματικός λόγος της αποστρατείας της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα αποτέλεσε το γεγονός ότι η ηγεσία αρνήθηκε τη συμμετοχή του στρατού σε επικείμενες επιχειρήσεις προστασίας πολιτικών στη Βουλή και καταστολής εξέγερσης πλήθους!

Όπως είχε αποκαλύψει η prionokordela.gr, με ένα συγκλονιστικό video, στη σκιά της κοινωνικής οργής που εκδηλώνεται πλέον με κάθε τρόπο, τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκε σε στρατόπεδο του Κιλκίς η στρατιωτική άσκηση «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ» από την 71η Aερομεταφερόμενη Tαξιαρχία, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και άσκηση για την «καταστολή εξέγερσης πλήθους».

Δεκάδες τα ερωτήματα πλέον που αναζητούν απαντήσεις. Κάποια στιγμή, θα πρέπει ίσως η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να απαντήσει στις καταγγελίες…


 Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, κ. Χρήστος Μανωλάς φαγώθηκε για 2 λόγους:

α/ Πολλές πιέσεις από τον Τελλίδη να γίνει Α/ΓΕΣαλλά και τον υφυπουργό (Τόσκας)για να έχει έναν δικό του. Γνωρίζονται ως Τεθωρακισμένοι αμφότεροι από την προυπηρεσία τους

β/ το σύστημα αντιπαθεί τους άριστους, ικανούς και με πολλούς οπαδούς. Η διείσδυση και η ηγεσία του Μανώλα στο στράτευμα ήταν επικίνδυνη, έστω και αν αυτός κοιτούσε μόνο την αποστολή του. Οι πολιτικοί δεν θέλουν να βρίσκονται κάτω από τους υφισταμένους τους σε ότι αφορά προσόντα και δημοφιλία.

Τα περί ελικοπτέρων δεν ισχύουν, είναι για γέλια. Δημιουργήθηκε για να έχουν ένα "πάτημα". Άλλωστε δεν έχει καμία σχέση ο Μανώλας με μία αμαρτωλή σύμβαση του παρελθόντος.

Σε κάθε περίπτωση αρχηγοί σαν τον Μανώλα, με τόσες γνώσεις (6 γλώσες!) και σημαντική επιχειρησιακή και ΝΑΤΟική προυπηρεσία, δεν βγαίνουν κάθε μέρα!


«Αποστράτευσαν» δύο τάξεις για να πάρει βαθμό η σκιά του Βενιζέλου!

Ο αρχηγός αεροπορίας Βασίλης Κλόκοζας, δεξιά ο νέος διοικητής της Σχολής Ικάρων υποπτέραρχος Γιώργος Πέτκος και αριστερά ο πρώην διοικητής αντιπτέραρχος Αδάμ Θωμαΐδης στη χθεσινή τελετή ποράδοσης-παραλαβής. Δεξιά, ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος

Άγρια κομματικά μαγειρέματα στις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων

Ξεκαθάρισμα κάθε μη αρεστού προσώπου, διά της μεθόδου του «στεγνού καθαρίσματος» και της καταβαράθρωσης στην ιεραρχία με σκοπό την ανεύρεση των «τσιμπητών» είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των χθεσινών τακτικών και έκτακτων κρίσεων κατεξοχήν στην Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό και πολύ λιγότερο στον... Στρατό Ξηράς. Επιβεβαιώνεται έτσι ότι τον υπουργό τον συμφέρει πολιτικά να μην κάνει καμία αλλαγή στους αρχηγούς, αλλά να εφαρμόσει τα όποια ξεκαθαρίσματα επιθυμεί στις κρίσεις στους πιο κάτω βαθμούς, όπερ και εγένετο επακριβώς.

Πιο συγκεκριμένα στην Π.Α. ουσιαστικά «καθάρισαν» δύο τάξεις προκειμένου να φτάσουν ως τον υπασπιστή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος και προήχθη στον βαθμό του ταξιάρχου (Ι). Παράλληλα και ο πρώην διευθυντής του γραφείου του ΥΕΘΑ, επανελθών πέρυσι και πρώην υπασπιστής του Άκη Τσοχατζόπουλου, ανέλαβε τον κρίσιμο Β' Κλάδο του ΓΕΑ με όλες τις μεταθέσεις κλπ. του συνόλου του προσωπικού του ΓΕΑ.

Ενδεικτικά σημειώνεται ότι από τους συνολικά 47 κρινόμενους σμηνάρχους (Ι) οι 32 αποστρατεύτηκαν ή παρακάμφθηκαν τιθέμενοι στα δεξιά της επετηρίδας και τους ξεπέρασαν νεότεροι τους. Συμπτωματικά βεβαίως μπορεί ο υπασπιστής του υπουργού να προήχθη, αλλά αποστρατεύτηκαν ο ένας υπασπιστής του πρώην υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη (Ν. Θεοχάρης), ο υπασπιστής του πρώην υφυπουργού Άμυνας Β. Μιχαλολιάκου και πρώτος εξάδελφός του (Δ. Μιχαλολιάκος), ενώ παρέμεινε στάσιμος ο άλλος και τον πέρασαν οι νεότεροι του (Ν. Μήλας).

Όλοι τους ικανότατοι και καταξιωμένοι αξιωματικοί με επιχειρησιακές περγαμηνές. Αίσθηση επίσης προκάλεσε και η αποστρατεία του αρχηγού της τάξης των μηχανικών Γιάννη Κούτρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην ουσιαστική πλήρωση της θέσης του κλαδάρχη Γ' Κλάδου του ΓΕΑ.

Στο Π.Ν. τα ίδια. «Ξεκληρίστηκαν» ουσιαστικά δύο τάξεις πλοιάρχων (του 1981 και του 1982) προκειμένου να γίνει αρχιπλοίαρχος ο πανίσχυρος διευθυντής Μεταθέσεων ΓΕΝ, καθώς και ο επανελθών πέρυσι υπασπιστής του πρώην υφυπουργού Άμυνας Μ. Μπεντενιώτη (Τ. Κάτσαρης), ο οποίος προαλείφεται για τη θέση του (πανίσχυρου) Β' Κλάδου ΓΕΝ (προσωπικό), που... συμπτωματικά βεβαίως ασχολείται με όλες τις μεταθέσεις εσωτερικού/εξωτερικού του προσωπικού του ΓΕΝ.

«Θύμα» ο ακόλουθος στο Τόκιο

Αίσθηση προκάλεσε η αποστρατεία του πλοιάρχου Ν. Σαΐτη, ο οποίος είναι ο ακόλουθος Άμυνας στο Τόκιο και αφού «έφαγε» σεισμό, τσουνάμι και ραδιενέργεια «τρώει» τώρα και την αποστρατεία του, καθώς επίσης και του αρχιπλοιάρχου I. Λεοντακιαννάκου και του πλοιάρχου Δ. Τσαϊλά, έπειτα από σπουδαία δουλειά που έκαναν στην ΑΔΙΣΠΟ. Εκδικητική ακόμη μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση της αποστρατείας του αρχιπλοιάρχου Απ. Μπάστα, όχι τόσο για την αποστρατεία αυτή καθεαυτήν όσο γιατί συνοδευόταν από την ένδειξη «στον βαθμό που φέρει», κάτι που πρακτικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «μεταφράζεται» σε λιγότερο εφάπαξ κατά 20.000 ευρώ και μηνιαία σύνταξη μικρότερη κατά 200 ευρώ.

Στον Σ.Ξ. τέλος φαίνεται ότι επικράτησε μάλλον η προσωπικότητα του αρχηγού Φραγκούλη Φράγκου, καθώς οι κρίσεις μπορεί να θεωρηθούν «λογικές», με φωτεινές ωστόσο εξαιρέσεις αποστρατειών όπως του ταξιάρχου (καταδρομέα) Αδάμ Χατζηαλεξιάδη (διευθυντής του επιτελικού γραφείου του πρώην αρχηγού στρατηγού Ν. Ντούβα) ή του Γιάννη Μέρη ή του επιτελάρχη του ΓΕΕΦ στην Κύπρο ταξιάρχου Καραγιάννη ή του αντιστρατήγου Σταύρου Κουτρή πριν από λίγες ημέρες.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 16/03/2011 - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ)
(Σ.Λ.)

EXTRA ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΔΩ...http://gr.adnow.com/?referral=172757 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. THIS SOCIAL MEDIA PAYS YOU ! ! ! https://www.tsu.co/iro81


loading...






gatherstyle, tilegrafima, staratalogia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...