...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νέα πρόκληση από την Google: Αναγνωρίζει στους χάρτες την «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου»! /New provocation from Google: Recognizes at her maps the "Turkish Republic of Northern Cyprus"!

       
    
Με την παράνομη ονομασία «Turkish Republic of Northern Cyprus- TRNC» («Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου») το google παρουσιάζει στην μηχανή αναζήτηση χαρτών το κατεχόμενο από τον τουρκικό στρατό τμήμα της Κύπρου.

Νωπό είναι ακόμα το θέμα της Google που είχε με Τουρκικό όνομα την νήσο Κίναρο.
Τώρα σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ», η εφαρμογή «google maps» για τα κινητά τηλέφωνα δείχνει την Κύπρο με διακεκομμένη την πράσινη γραμμή και στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, για το οποίο παλαιότερα δεν δίδονταν εξηγήσεις, τώρα γράφει TRNC.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στην εφαρμογή οι δρόμοι και τα ονόματα τοποθεσιών στα κατεχόμενα αναγράφονται στα τούρκικα.

Σε μια απλή αναζήτηση πάντως που κάναμε στους χάρτες, μέσω υπολογιστή, βρήκαμε την παρακάτω εικόνα.

cypros


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...





apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...