...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επίθεση στους κληρικούς από την επικεφαλής του AfD. «Πιο πολύ νοιάζεστε για τους μουσουλμάνους, παρά για τους χριστιανούς που διώκονται» / GERMANY: Attack to the clergymen from the head of the AfD. "You care more for Muslims than for Christians persecuted"

       

For English press HERE

Η Frauke Petry, ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (Alternative für Deutschland, AfD) εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των Γερμανών ιερέων που φαίνεται να ενδιαφέρονται πιο πολύ για το Ισλάμ παρά για τα δεινά των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

Αποκαλώντας τη γερμανική εκκλησία «ανέντιμη», η γεννημένη στην Δρέσδη και χημικός στο επάγγελμα Petry, μίλησε σε μια ευρεία συνέντευξη για την γερμανική εφημερίδα ‘Stuttgarter Zeitung’, σχολιάζοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από την ψευδολογία της εκκλησίας ως προς την συμπόνια προς τους πρόσφυγες, έως την κριτική που δέχτηκε το κόμμα της από το γερμανικό κατεστημένο και την ολοένα και πιο ισχυρή θέση της στις δημοσκοπήσεις, και την μεταναστευτική κρίση της Ευρώπης.

Η Dr. Petry και το κόμμα της πρόσφατα χαρακτηρίστηκαν «εξτρεμιστές» από τον Γερμανό Καθολικό Καρδινάλιο Reinhard Marx και η γερμανική εκκλησία αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με το κόμμα, κάτι που η ίδια απορρίπτει ως «όχι καλό στυλ» για την εκκλησία. Απαντώντας στην πρόταση ότι η Εκκλησία είναι στην σωστή πλευρά, ηθικά, βοηθώντας όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, η Dr. Petry υποστήριξε ότι αυτή η συμπόνια δεν είναι ισορροπημένη. Είπε:

"Νομίζω ότι αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Εάν οι ηγέτες της εκκλησίας ήθελαν πραγματικά να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του κινήματος των προσφύγων, τότε θα άκουγαν τις κραυγές των χριστιανών αδελφών τους στη Μέση Ανατολή. Βλέπουμε σε πολλές μουσουλμανικές χώρες ότι η ζωή των Χριστιανών σήμερα είναι πολύ δύσκολη. Υφίστανται διωγμούς σε πολλά μέρη".

Οι ηγέτες της Εκκλησίας στην Γερμανία εγκαταλείπουν τους Χριστιανούς αδελφούς τους, είπε, ενώ διώκονται για την πίστη τους και «ορισμένοι αξιωματούχοι των γερμανικών εκκλησιών μιλούν περισσότερο για τους μουσουλμάνους παρά για τους δικούς τους ομόθρησκους. Αυτή είναι μια σαφής ανισορροπία».

Όχι μόνο οι καρδινάλιοι και οι επίσκοποι δεν ενδιαφέρονται για τους Χριστιανούς στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, δήλωσε η Δρ Petry, αλλά δεν ενδιαφέρονται και για τους χριστιανούς στην Ευρώπη. Μιλώντας για τις διακρίσεις που βιώνουν οι Χριστιανοί στην Ευρώπη από τους μουσουλμάνους, είπε: "Ξέρω ότι οι χριστιανοί πρόσφυγες που έρχονται στα κέντρα των μεταναστών στη Γερμανία δεν αισθάνονται ασφαλείς ούτε εκεί. Ήλπιζαν να ξεφύγουν από αυτές τις απειλές, αλλά τις συναντούν και στα νέα τους σπίτια".


Η Dr. Petry είπε, ότι ενώ η συμπόνια είναι μια φυσική ανθρώπινη συμπεριφορά για άτομα και κάτι το ευπρόσδεκτο, είπε ότι δεν αποτελεί τη κατάλληλη πολιτική για μια κυβέρνηση, καθώς σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ατομική καλοσύνη.

Μιλώντας για την πρόοδο της συζήτησης στη Γερμανία σχετικά με την μεταναστευτική κρίση, η Dr. Petry είπε ότι η συζήτηση γίνεται με λάθος τρόπο, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ της πολιτικής για τη μετανάστευση και της πολιτικής για τους πρόσφυγες. «Η διάκριση αυτή είναι απαραίτητη», είπε.
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...