...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δείτε πως τα ΜΜΕ σκηνοθετούν εικόνες θλίψης με μετανάστες! (Βίντεο) / REVELATION! See how the media directing grief images with immigrants! (Video)

       

Η ανωτέρω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι κατέκριναν την βίαιη επίθεση που δέχθηκε μία οικογένεια προσφύγων στα σύνορα της Ουγγαρίας. Αυτό που δεν γνώριζε όμως ο κόσμος, είναι ότι η εν λόγω φωτογραφία είναι σκηνοθετημένη, αφού όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και οι αστυνομικοί και η οικογένεια υποδύονται ρόλους.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο διακρίνεται το χέρι ενός καμεραμάν, ο οποίος τράβηξε προς το έδαφος τη γυναίκα, προκειμένου να είναι πιο δραματική η εικόνα. Τα media όπως ήταν φυσικό αναπαράχθηκε από όλα τα media σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας κύμα κατακραυγών κατά των "βίαιων" αστυνομικών, οι οποίοι όπως βλέπουμε στο βίντεο, ίσα-ίσα που τους ακουμπούν.

Βλέποντας το βίντεο απλά κατανοούμε πως έχει στηθεί μία καλοστημένη απάτη από τα ΜΜΕ, προκειμένου να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης και να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πάντως αφού πλέον "τρυπώσαμε στα παρασκήνια", οφείλουμε να απονείμουμε Χρυσό Βατόμουρο στους συντελεστές αυτής της καλοτημένης παράστασης.

Δείτε το βίντεο!
False Migrant Actors, you should remember these scenes, they were all over the Media.https://m.facebook.com/IrelandFirst2015/
Δημοσιεύτηκε από Irish Patriots στις Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...voicenews
loading...