...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Άγριο ξύλο μεταξύ Σύρων και Αφγανών στον Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

       Άγριο ξύλο μεταξύ Σύρων και Αφγανών στον Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψαν τα αίματα εκ νέου στην πύλη Ε-2 στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ μεταναστών και προσφύγων.

Η ένταση προκλήθηκε μεταξύ Σύρων και Αφγανών στη διάρκεια διανομής φαγητού, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από επέμβαση του λιμενικού.

Xθες τη νύχτα, τρεις πρόσφυγες τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο -πιθανότατα μαχαίρι- και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από συμπλοκή 20 μεταναστών – προσφύγωνμ στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα .

Στο σημείο μετέβη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο προκειμένου να ενημερωθούν επί τόπου για το συμβάν από το διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής υποναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ζαφειρίου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Με τις αναγκαίες παρεμβάσεις και με τη συνδρομή των αλληλέγγυων πολιτών, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέμεινε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, εποπτεύουσα το χώρο.
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...tilegrafima
loading...