...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Η σατανίστρια και αιμομίκτρια που ήρθε να μας ...συγκινήσει για το προσφυγικό ζήτημα (Βίντεο) / The Satanists and incestuous woman came to us ... to touch us about the refugee issue (Video)

       fotonoticia_20140127124206_800

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η Ατζελίνα Τζολί, η διάσημη αιμομίκτρια ηθοποιός που είχε συγκλονίσει πριν από λίγα χρόνια την επικαιρότητα από την αποκάλυψη ότι δεν είχε διστάσει να πάει στο κρεβάτι με… τον ίδιο της τον αδελφό,(!!!),  η σύζυγος γνωστού μασόνου και σατανιστή, πρέσβειρα των ΗΠΑ και από εδώ καταλαβαίνεται τι είναι αυτό το παραμύθι των Ηνωμένων Εθνών, ήρθε να μας κάνει να… κλάψουμε γοερά για το δράμα των προσφύγων και με λίγα λόγια να το χωνέψουμε καλά ότι από εδώ και πέρα θα μας τους φορτώσουν όλους στην πλάτη μας.


Αλήθεια τι μεγάλη συγκίνηση όταν έφτασε στην χώρα μας η κύρια αυτή γνωστή για τις διαστροφές της, που έχει διακριθεί για τις πορνικές σκηνές της στην οθόνη, που δεν είχε διστάσει να ομολογήσει ότι την ελκύει το κακό ενώ την χαρακτήρισαν σαν τον θηλυκό αντίχριστο και πόσο ο ελληνικός λαός συγκινήθηκε από τις.. σπαρακτικές σκηνές που την έδειχναν να βρίσκεται μαζί με τους πρόσφυγες σε ένα ατέλειωτο δακρύβρεκτο μελό!


Φυσικά ούτε πρόσφερε καμία λύση, ούτε και είπε τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο δημόσιες παραστάσεις για τους υπνωτισμένους θαυμαστές της.


Τι άλλο θα δούμε στην κατακαημένη Ελλάδα που σπαράσσεται καθημερινά από τα κοράκια της μιντιακής δικτατορίας.

Συγχαρητήρια μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...nikosxeiladakis

NOW

loading...

BidVertiser