...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Διεθνές συνέδριο τζιχαντιστών στην Άγκυρα – Δεν τρέχει… τίποτα; (φωτο) / International jihadist conference in Ankara - Did you say ... anything? (Photo)

       Διεθνές συνέδριο τζιχαντιστών στην Άγκυρα – Δεν τρέχει… τίποτα; (φωτο)

Όταν αρχικά είδαμε στο Twitter τους Κούρδους να καταγγέλλουν το Διεθνές Συνέδριο για το Χαλιφάτο, που έγινε στην Άγκυρα την πρωτεύουσα της Τουρκίας την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, σκεφτήκαμε ότι δεν μπορεί, προπαγάνδα κάνουν, υπερβολικοί είναι.

Συγκεκριμένα, οι Κούρδοι είχαν αναρτήσει την παρακάτω εικόνα, «κάλεσμα» στο συνέδριο, στα αγγλικά.

ankara

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, υπάρχει και μια διαδικτυακή διεύθυνση, που παραπέμπει σε μια σελίδα στο Facebook.

Είναι η Kokludegisim.II. Μπήκαμε, λοιπόν, να ρίξουμε μια ματιά, να δούμε τι γίνεται και οι φωτογραφίες που αντικρίσαμε είναι απλά αποκαλυπτικές.

Χιλιάδες ακραίοι ισλαμιστές, με λάβαρα που ομοιάζουν με εκείνα της Αλ Κάιντα, συμμετείχαν στο συνέδριο, όπου δεν παρέλειψαν να κάνουν και προσευχή.

Συμμετείχαν αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει Ισλάμ και μάλιστα ακραίο. Φυσικά συμμετείχαν και αντιπρόσωποι τουρκικών φυλών από την κεντρική Ασία αλλά και την Ουκρανία (Κριμαία).

Στο συνέδριο συμμετείχε και ιμάμης από τα Ιεροσόλυμα, για να μην ξεχνάνε ότι ο τζιχάντ (ιερός πόλεμος) δεν θα κοπάσει εάν δεν εξολοθρεύσουν τους Εβραίους.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν ειλικρινές: «Χαλιφάτο, φαντασίωση ή κοντινό μέλλον;». Οι άνθρωποι δεν κρύβουν τις προθέσεις τους.

Και ακόμα η Ευρωπαϊκή Ένωση ψάχνει να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από τους τζιχαντιστές; Γιατί εάν δεν απατόμαστε και οι τζιχαντιστές αυτό πασχίζουν να αναβιώσουν, το χαλιφάτο και μάλιστα στο άμεσο μέλλον…

Δείτε τις φωτογραφίες:

ANKARA1 Όπως βλέπετε η γιγαντοοθόνη γράφει: Διεθνές Χαλιφάτο – Χαλιφάτο: Φαντασίωση ή Κοντινό Μέλλον; Και από κάτω μια σημαία, ίδια με της Αλ Κάιντα.

ANKARA2 Ο Άραβας ιμάμης από τα Ιεροσόλυμα.

ANKARA3 Ο εικονιζόμενος είναι ο θεολόγος και συγγραφέας Αμπντουλάχ Ιμάμογλου (Abdullah Imamoğlu). Αποθεώθηκε από το ισλαμιστικό πλήθος. Προφανώς και είναι από τη νέα γενιά ηγετών των μουρλών.

ANKARA4 Μια χαρακτηριστική φωτογραφία του κοινού. Όπως βλέπετε πρόκειται για λούμπεν στοιχεία, όμως, είναι αυτή η δεξαμενή που αλιεύουν οι τζιχαντιστές.

ANKARA5 Και μια φωτογραφία από τις γυναικείες κερκίδες. Ναι, είχαν γυναίκες στο συνέδριο αλλά κάθονταν ξεχωριστά.
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...tribune
loading...