...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Δείτε λοιπόν, για άλλη μία φόρα, πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδήσεις και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη των Ελλήνων και της υπόλοιπης Ευρώπης. / See once again how the media are trying to create news and lead the public opinion of the Hellenes and the rest of Europe.

       Δείτε λοιπόν, για άλλη μία φόρα, πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδήσεις και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη των Ελλήνων και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Δεν αναρωτήθηκε κανείς όταν βλέπανε αυτές τις εικόνες πώς οδηγήθηκαν εκεί oι λαθρομετανάστες; Κι έτυχε να είναι οι δημοσιογράφοι εκεί για να τους αποθανατίσουν. Πού βρήκαν τις γαλότσες και τα αδιάβροχα; Μερικοί νεαροί είχαν αδιάβροχες μεμβράνες και στα σακίδια τους.


Μπορεί κάποιος να πεί ότι τα αγόρασαν, δεν θα διαφωνήσω αλλά ρωτώ, πού τα βρήκαν τα χρήματα, τα είχαν μαζί τους όταν πέρασαν από την Τουρκία; Είχαν κάνει και συνάλλαγμα σε ευρώ από τη συριακή λύρα;. Aυτά τα χρήματα δεν βραχήκαν όταν τρύπησαν την φουσκωτή τους βάρκα για να μας αναγκάσουν να τους σώσουμε;

Ο πόλεμος στην Συρία έχει σχεδόν κερδηθεί, όλες οι πόλεις και τα εδάφη της Συρίας βρίσκονται πάλι στο έλεγχο του προέδρου Άσαντ, γιατί δεν γυρνούν πίσω στα σπίτια τους έστω και γκρεμισμένα. Και στην Ευρώπη μεταξύ 1939 με 1947 στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χάθηκαν ολόκληρες πόλεις οι πολίτες όμως έκτισαν ξανά τα σπίτια τους.

Οι κάμερες στους καταυλισμούς μόλις δουν μωρό πέφτουν σαν κοράκια να τραβήξουν μερικά καλά πλάνα. Εγώ θα ξανά ρωτήσω, αφού ο πόλεμος στην Συρία έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια περίπου και υποτίθεται ότι αυτοί που έρχονται είναι κυνηγημένοι, πότε πρόλαβαν μερικοί να κάνουν παιδιά ενός και δύο χρονών ή ακόμα να έρχονται ήδη οι γυναίκες έγκυες σε εμάς.

Ένας σοβαρός άνθρωπος εν μέσω βομβαρδισμών και εξτρεμιστών που σφάζουν παιδιά και γυναίκες δεν θα σκεφτόταν να φέρει ένα παιδί στο κόσμο, άρα μας δουλεύουν και η αναλογία παιδιών και οικογενειών μεταξύ αυτών που έρχονται "σόλο" με φράγκα στην τσέπη και κινητά αξίας 400 ευρώ και βάλε είναι 1 πρός 1000.


Θα μου πεις εσύ όλα αυτά τα λες από την ασφάλεια του καναπέ σου καλό βολεμένε Ελληνα, πώς μπορείς να κατανοήσεις το πόνο και τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων;. H απάντηση μου είναι δεν μπορώ, αλλά σαν ένα άτομο σκεπτόμενο, πού δεν δέχεται ότι του πασάρουν αμάσητο, αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια πριν δεν ερχόντουσταν; Γιατί πρωοθούνται σε όλη την Ευρώπη και μόλις οργανωθούν φωνάζουν αλλάχ ακμπάρ και βιάζουν γυναίκες και ληστεύουν αυτούς πού τους βοηθούν;.Και αφού λένε ότι είναι Σύριοι, γιατί δέν έμειναν να πολεμήσουν; Αυτοί που δεν λιποτάκτησαν θεωρούνται χαζοί;.

Mε λίγα λόγια, όλα ανήκουν σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, εγώ απλά παραθέτω μερικές σκέψεις που κάνω εγώ και οι ομοϊδεάτες μου. Γιατί αυτοί που σκέπτονται σαν και έμενα δεν θα τους πέρναγε πότε από το μυαλό να λιποτακτήσουν, ούτε να φερθούν αχάριστα σε κάποιον, πού τούς δίνει ένα χέρι βοηθείας.

Και αφού ένα από τα σχέδια τους είναι να αφανίσουν τους Ελληνες,την ελληνορθοδοξία και το "εκρηκτικό μείγμα" , το μόνο πού έχω να τους πω είναι ότι δεν θα σας αδειάσουμε τη γωνιά τόσο εύκολα και όταν έρθει η ώρα, με τον κατάλληλο ηγέτη θα μας βρείτε μπροστά σας.

ΥΓ.ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Παλι στην τηλεοραση κατονομαζουν αυτους ως Συριους και πλεον κατονομαζουν ως Συριους μονο οσους ευθυνονται για διαταραξη!!!! Τυχαιο???  Συνεχιζουμε να σας λεμε πως η πλειοψηφια αυτων δεν ειναι Συριοι. Δειτε το παρακατω βιντεο απο την μαρτυρια μιας πραγματικης Συριας προσγυγα πολεμου.... και διαβαστε και την μαρτυρια ενος πραγματικου Συριου ΕΔΩ..... Συνεχιζει παρακατω....



ΣΥΡΙΟΙ - ΣΥΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Αποτέλεσμα εικόνας για Συριες πολεμιστριες
Αποτέλεσμα εικόνας για Συριες πολεμιστριες

.....Αληθεια.... Χρωμα πως αλλαξαν τοσο γρηγορα οι "Συριοι" - "Συριες" ???? Και μη μου πειτε απο τον ηλιο στο ταξιδι, διοτι οι αγωνιστες τους "τρωνε" τον ιδιο  και χειροτερο ισως στα πεδια μαχης....
Οι πραγματικοι Συριοι καλοδεχουμενοι.... Ολοι οι αλλοι ΕΞΩ ΤΩΡΑ!!!!!!
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



aetos-apokalypsis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...