...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Φάνηκε ο Νιμπίρου από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό; [Βίντεο] / Seemed Nimpirou from the International Space Station? [Video]

       fanike o nibirou apo ton diethni diastimiko stathmo video pyli apokalypseis

Ένα άγνωστο σφαιρικό αντικείμενο καταγράφεται από κάμερα μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οι πρώτες υποθέσεις που έγιναν για αυτό λογαριάζουν πως εθεάθη ο πλανήτης των Ανουνάκι, ο Νιμπίρου.

Δείτε αρχικά ένα video που σύμφωνα με τον Éric Deslongchamps που το ανέβασε, προέρχεται από κινητή κάμερα:

(Δυστυχως το συγκεκριμενο βιντεο το κατεβασαν.....:https://youtu.be/KMhcJdaAdgY)


Η θέα που βλέπουμε είναι από χειροκίνητη κάμερα στο πίσω μέρος του Δ.Δ.Σ. Δηλαδή, ουσιαστικά κοιτάμε δυτικά (με βάση τα γήινα δεδομένα). Δυτικότερα του Ηλίου φαίνονται τα πρώτα ουράνια σώματα κατά την ανατολή τους. Την δεύτερη ημέρα, οι πλανήτες διακρίνονται με κάτι καινούργιο ανάμεσά τους. Μπορεί αυτό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα να είναι ο Νιμπίρου;

Τα στοιχεία είναι ακόμα ελειπή και πιθανότατα είναι η πρώτη φορά που βιντεοσκοπείται κάτι παρόμοιο από τον ΔΔΣ, αν και υπάρχουν πάμπολλες καταγραφές από άλλες κάμερες της NASA που είναι τοποθετημένες σε θέσεις κλειδιά, στο διάστημα.

Επίσης δεν είναι και λίγες οι αναφορές από ερασιτέχνες και ανεξάρτητους ερευνητές που υποστηρίζουν και ισχυρίζονται ότι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους αφορούν τον γιγαντιαίο πλανήτη Νιμπίρου.

Για την περίπτωση που υπάρχει κάποιο δίκιο σε όλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμηθούμε μία αποκρυπτογράφηση σε κάποιο αγρογλυφικό που ενημερώνει για την έλευση του Νιμπίρου, ενώ άλλες πληροφορίες υπολογίζουν αυτό το γεγονός μέσα στην Άνοιξη του 2016.

Κάπου μέσα στο 1952 είχε προβλεφθεί ή υπολογιστεί το εξής:

«Πρώτα θα φανεί ως ένα κοκκινωπό φως, αργότερα θα αλλάξει προς το μπλε. Αφού πλησιάσει την περιοχή των μεγάλων πλανητικών σωμάτων, θα αναμιχθεί η απωστική δύναμη του Ήλιου, αλλά πίσω του, θα έχει το «βάρος» των μεγάλων πλανητών, οι οποίοι θα προσδίδουν επίσης μια δύναμη απώθησης προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η δύναμη της απώθησης, το φως που εκπέμπεται και η μεγάλη μάζα θα «προκαλέσουν» τον Ήλιο να κινηθεί πιο μακριά από το μαγνητικό κέντρο του συστήματος. Στη συνέχεια, οι δύο ήλιοι θα εγκατασταθούν σε νέες τροχιές, ενώ εκείνος με την μεγαλύτερη μάζα θα είναι πιο κοντά στο κέντρο.»

Δείτε ένα ακόμα video από τον Richard Snow, ο οποίος και αυτός, όπως και ο προηγούμενος, ισχυρίζεται ότι πρόλαβε και το «κατέβασε» πριν διακοπεί η σύνδεση:


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: NIBIRU
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



pyli-apokalypseis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...