...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΩ;;; Tον "νομό… Ηπείρου" ανακοίνωσε ότι επισκέφθηκε υφυπουργός της κυβέρνησης... / TO laugh or cry;;; The "prefecture of ... Epirus" announced that visited Undersecretary of Government ...

       Tο νομό… Ηπείρου ανακοίνωσε ότι επισκέφθηκε υφυπουργός της κυβέρνησης

Νέο…  νομό  «ανακάλυψε» το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον οποίο επισκέφθηκε κιόλας  ο υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τα νέα προγράμματα ΕπανΕΚ (του ΕΣΠΑ 2014-20), η οποία αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα για την ανταγωνιστικότητα, ο κ. Χαρίτσης επισκέφθηκε το «νομό Ηπείρου» (!!!), όπου ήταν ομιλητής σε δύο κεντρικές εκδηλώσεις,  στην Άρτα και τα Ιωάννινα!  

  Τέτοιες ανακοινώσεις πάντως θυμίζουν,  σε αναλογία  για τον  γραπτό λόγο, την παροιμία για την  «Άρτα και τα Γιάννενα»,  για όποιον φοράει πάνω του άκριτα ό,τι υπάρχει.  Χώρια το χιούμορ,  ότι την έγραψε ο… Καρανίκας (που δεν έχει σχέση βέβαια).  

Την ανακοίνωση του υφυπουργού σχολίασε με καυστικό τρόπο στο twittter και o διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης. 

 "Ο Α. Τσίπρας μας έμαθε ότι Λέσβος-Μυτιλήνη είναι δυο νησιά! Τώρα ο ΥΦΥΠΟΙΚ ανακάλυψε το νομό Ηπείρου! Άσχετοι" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.   

xaritsis ipeiros.jpg

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ!!!! ΟΡΓΙΑ!!!!! ΟΡΝΙΑ!!!!! 
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...star
loading...