...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θεωρία Διαφορικών Εξισώσεων, γνωρίζεις;Όχι;Γι′ αυτό πεθαίνεις προγραμματισμένα. / Theory of Differential Equations, do you know about? No? That 's why you dying scheduled.

       

«Κλείνω τα σύνορα με την Ελλάδα επειδή δεν είμαι αφελής για να πιστεύω ότι η Αλβανία μπορεί να σώσει τον κόσμο».





5 (2)

Ο «κύκλος των Lotka και Volterra» περιγράφει μαθηματικά την δυναμική εξέλιξη των ανταγωνιστικών συστημάτων, όπως π.χ. την πληθυσμιακή ισορροπία μεταξύ των σαρκοβόρων και φυτοφάγων ζώων σε ένα κλειστό οικοσύστημα.

Η προβολή του κύκλου των Lotka και Volterra στα κοινωνικά φαινόμενα και στην μετακίνηση πληθυσμών μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ότι οποιαδήποτε διατάραξη της πληθυσμιακής ισορροπίας σε έναν γεωγραφικό χώρο με περιορισμένα αποθέματα «τροφής» συνεπάγεται την αυτόματη σύγκρουση των «παλαιών» και των «νέων» πληθυσμιακών συνόλων.

Συνεπώς, η άμεση καταστροφή των λεπτών κοινωνικών ισορροπιών θα οδηγήσει νομοτελειακά σε μία μη αναστρέψιμη κοινωνική πανωλεθρία, με αποτέλεσμα, είτε την καταστροφή αμφοτέρων, είτε τον αφανισμό του ενός εκ των δύο πληθυσμών με την συνολική επικράτηση του βιολογικά ισχυρότερου.

Ο βαθμός της κατανόησης σε πολιτικό και συλλογικό επίπεδο των συνεπειών της διατάραξης της ισορροπίας του κύκλου των Lotka και Volterra για το κοινωνικό σύνολο είναι αποτέλεσμα παιδείας και εξαρτάται προφανώς και από τον μέσο δείκτη ευφυΐας πολιτικών και λαού.

5 (3)

Η κατανόηση της λειτουργίας του κύκλου έχει ωθήσει το σύνολο των επιτυχημένων Ευρωπαϊκών εθνών, πλην Ελλάδος, να πάρουν τα κατάλληλα πολιτικά μέτρα ώστε να διατηρηθούν οι ισχύουσες κοινωνικές ισορροπίες στην επικράτειά τους.

Με εξαίρεση πιθανόν τον κ. Βαρουφάκη, είναι αμφίβολο αν έστω και ένας εγχώριος πολιτικός έχει ποτέ ακούσει να γίνεται λόγος για τον κύκλο των Lotka και Volterra, ή αν τον έχει ακούσει, μάλλον θα αδυνατεί να κατανοήσει την καταστροφική και σκοτεινή δυναμική του για την χώρα.
Αντιθέτως, όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι του και τον γνωρίζουν καλά και τον έχουν κατανοήσει εις βάθος.

Το αποτέλεσμα της γνώσης των είναι να κλείσουν πανικόβλητοι τα σύνορα των χωρών τους επειδή αντελήφθησαν ότι οι ισορροπίες του κοινωνικού συστήματος έχουν αρχίσει να γίνονται ασταθείς κάτω από την πληθυσμιακή πίεση, ενώ ταυτόχρονα μετατόπισαν μονίμως το όριο μεταξύ της Ελληνικής παράνοιας και του Ευρωπαϊκού ορθολογισμού στα βόρεια σύνορα της χώρας, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά τι είδους τρελάρες ζουν σε αυτόν εδώ τον τόπο.

Εδώ, συλλογικά λαός και πολιτικοί κατάργησαν τα σύνορα της χώρας και ταυτόχρονα όλοι μαζί, επιβαίνοντες επί του οχήματος της «ψυχοπονιάς με τα χρήματα των άλλων», έχουν προσκαλέσει το σύνολο των έξη δισεκατομμυρίων δυστυχισμένων του τρίτου κόσμου να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στην δεκαετία του '90, το πρώτο μαζικό κύμα μεταναστών προς την Ελλάδα ήταν το αποτέλεσμα της απόφασης των ρηχών και ανθελληνικών μεγαλοαστικών ελίτ να θησαυρίσουν από την εκμετάλλευση της υπεραξίας της εργασίας μισού εκατομμυρίου Αλβανών που θα εργάζονταν στα Ολυμπιακά έργα, ενώ ο λαός θα πλήρωνε για τα επόμενα πενήντα χρόνια τον λογαριασμό.

Σήμερα, η κατάργηση των ανατολικών συνόρων της χώρας με την Τουρκία είναι το αποτέλεσμα των αποφάσεων των ίδιων οικονομικών ελίτ, που για μια ακόμη φορά αποφάσισαν να θησαυρίσουν εκ νέου εις βάρος του λαού μέσω της διαχείρισης της υπερμεγέθους προσφυγικής μάζας.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού π.χ. για την προμήθεια εμπορευματοκιβωτίων που θα χρησιμοποιηθούν για κατοικία αξίας 14 εκατομμύριων ευρώ εμφανίσθηκε μόνο για δέκα ώρες στην διαύγεια και αμέσως μετά κατοχυρώθηκε στους «συνήθεις ύποπτους».

Η σίτιση 1-2 εκατομμυρίων ανθρώπων, η στέγασή των, η ιατροφαρμακευτική των περίθαλψη, η εκπαίδευσή των και η ικανοποίηση των αναγκών των ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια Ευρώ, τα οποία θα κληθεί να πληρώσει και πάλι ο Ελληνικός λαός μέσω της αύξησης του ΕΝΦΙΑ, της περικοπής μισθών και συντάξεων, της καταστροφής και προλεταριοποίησης της μεσαίας τάξης και της επιβολή νέων φόρων με τελικό στόχο να κατευθυνθεί και πάλι ο λιγοστός πλούτος που επέμεινε στα χέρια των πολιτών στις τσέπες των οικονομικών και πολιτικών ελίτ, με όχημα αυτή την φορά προσφυγική κρίση και την ανέξοδη κενολογία της «ψυχοπονιάς», της «αλληλεγγύης των Εταίρων», των «Ευρωπαϊκών κεκτημένων» και όλων των άλλων καλολογικών στοιχείων με τα οποία εδώ και τρείς δεκαετίες «σιτιζόμεθα» σε καθημερινή βάση.

H διαταραχή της ισορροπίας του κύκλου των Lotka και Volterra προβλέπει ότι εντός ολίγων εβδομάδων από σήμερα η κατάσταση στην Ελλάδα θα είναι απολύτως χαοτική.

Η στέγαση της ανθρωπο-πλημύρας σε προσφυγικά στρατόπεδα και φαβέλες προφανώς είναι αδύνατη και μη διαχειρίσιμη. Συνεπώς, ο «ψυχοπονιάρης» λαός δεν θα πρέπει να εκπλαγεί όταν θα αρχίσουν οι ταχύτατες κατασχέσεις των κενών σπιτιών και της δεύτερης κατοικίας μέσω νέων επαχθών φορολογικών μέτρων ώστε να στεγαστούν οι πρόσφυγες.

Άλλωστε, οι πολιτικοί μας ταγοί, μας καλούν να εκμεταλλευτούμε συλλογικά τις εισαγόμενες «βόμβες τεστοστερόνης» λόγω της πεσμένης λίμπιντο του Ελληνικού λαού από τα μνημόνια ώστε να λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


Πληρωθείτε Συμμετέχοντας Σε Έρευνες. Η Γνώμη Σας Μετράει. 

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 

 ΕΧΕΙΣ BLOG-SITE;;; ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ... 

  Σχετική εικόνα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...