...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

"Κόψατε το ΕΚΑΣ της μάνας μου, θα δώσετε σε μένα αυτά τα χρήματα..." Κείμενο αστυνομικού / "you cut the EKAS of my mother, you will give ME that money ..." Text of a policeman

       

Λυπάμαι πάρα πολύ Κε Καμμένε!

Λέτε ότι καιγεστε για τους ενστόλους.

Με συγχωρείτε. ...μας εμπαίζετε!

Υποτιμήσατε την νοημοσύνη μας βαναυσα. 

Ξέρετε πολύ καλά ότι το "πελατολόγιό" μας δεν 
είναι και οι πλέον ευυπόληπτοι πολίτες. Η αμφισβήτηση μας είναι ένα κλικ παραπάνω για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Περιχαρής ήλθατε μα μας πείτε ότι με την τροπολογία της αναστολής κερδίσαμε την μη αναστολή των ωριμάνσεων, που ήδη θα αναστέλονταν μετα την χρονική παρελευση που δώσατε με την νέα τροπολογία. Έχετε και τους κωδικούς λέτε! Δεν θέλουμε να περιοριστείτε σε μακροσκελέστατους αριθμούς!

Κώδικα δεοντολογίας και ανθρωπιάς θέλουμε να εφαρμόσετε. Πείτε μας αν υποβάλλει αίτηση αποστρατείας ένας ένστολος σήμερα ,μιας και υφίσταται η αναστολή ορισμένων διατάξεων θα συνταξιοδοτηθεί με τον κώδικα πολιτικών - στρατιωτικών συντάξεων η με τον Ν 4387 της 12ης Μαΐου? 

Ούτε αυτή την ευαισθησία που συνομολογήσατε για τους εκπαιδευτικούς, με τροπολογία στο μεταγενέστερο πολυσέλιδο-πολυνομοσχέδιο της 22 ας Μαΐου δεν
ηδυνήθητε να πράξετε? (Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχετε μετακλητούς εκπαιδευτικούς).........Δεν θα μας κοροιδέψετε άλλο.

Για ποια εξοικονόμηση από τα εξοπλιστικά μας λέτε? Για ποιά μείωση δαπανών από τα Υπουργεία μας? Τα οχήματα τα συντηρούμε μόνοι μας! Χαρτί Α4 παίρνουμε από τις τράπεζες. Γραφική ύλη από τους Δήμους. Μελανοταινίες ρεφενέ. Βολές δεν κάνουμε .Ο προυπολογισμός είναι ήδη μειωμένος έως την κατάρτηση του νέου! 

Φοράτε διαρκώς τις στολές μας σε ασκήσεις για να μας δείξετε την απόλυτη ταύτιση με το ενοπλο ανθρώπινο δυναμικό !

Τουλάχιστον μη το ξανακάνετε. 

Το εθνόσημο μας δεν είναι υποκειμενική υπόσταση. Είναι πραγματικότητα. 

Με όλο τον σεβασμό.

Σας μιλάω όπως πριν λίγο καιρό σε μια εκδήλωση στη Βάρη Αττικής που καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι και μου κάνατε την πρόταση να είμαι υποψήφιος.........και όπως τότε ευγενικά αρνήθηκα ,έτσι και τώρα ευγενικά σας το λέω!!!! 

Γιατί να σας πιστέψω μετά από 33 χρόνια πεζοδρόμιο!

Για το ΣΤΕ τι να πώ!

Κόψατε το ΕΚΑΣ της μάνας μου, θα δώσετε σε μένα αυτά τα χρήματα.......

κείμενο του Νίκου Καραδήμα

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...