...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! / MOUZALAS: WE WILL MAKE HOMES FOR THE REFUGEES, WE WILL SHARE THEM ALL OVER HELLAS! "

       

ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...


Σχόλιο δικό μας: Τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι βουτυρομπεμπέδες Τσίπρας-Καμμένος φέρνουν μόνον συμφορές. Και ακόμη δεν είδαμε τίποτε. 
Το ρεπορτάζ από το iefimerida.gr:

«Τέλη Ιουνίου θα αρχίσει η κατασκευή καινούργιων καταυλισμών με σπιτάκια αντί σκηνές, στο πρότυπο του Ελαιώνα, και οι περισσότερες δομές προσωρινής φιλοξενίας θα διαλυθούν το Σεπτέμβρη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής...
Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας επισημαίνοντας ότι 

«ο καταμερισμός των προσφύγων θα γίνει σε όλη την Ελλάδα βάσει γεωγραφικών και πληθυσμιακών δεδομένων»

Ο κ. Μουζάλας, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Φόκους» του δημοσιογράφου Πάνου Χαρίτου, αναφέρθηκε στην επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης, ενώ τόνισε πως επόμενη προτεραιότητα είναι η μεταφορά των ανθρώπων από το Ελληνικό, μόλις δημιουργηθούν καινούργιες θέσεις. Επίσης, υποστήριξε πως

«οι διαδικασίες ασύλου προχωρούν, σε σχέση με το πού ήμασταν»
λέγοντας πως
«κάθε μέρα εξετάζονται 50 περιπτώσεις και από τις 6 Ιουνίου συνεργεία θα επισκέπτονται όλες τις δομές για το άσυλο.»

Στις μεγάλες καθυστερήσεις στην φιλοξενία των ασυνόδευτων ανηλίκων στάθηκε ο κ. Μουζάλας, λέγοντας πως ως τα τέλη Ιουνίου θα έχουν διαμορφωθεί 800 θέσεις για να τους υποδεχτούν.

«Πρέπει να είμαστε λογικοί στο τι ταχύτητες μπορούμε να αναπτύξουμε»

σχολίασε ο κ. Μουζάλας, δηλώνοντας ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με τους ρυθμούς που προχωρούν τα ζητήματα στο προσφυγικό θέμα, προσθέτοντας πως μέχρι πέρσι η Ελλάδα δεν είχε καθόλου δομές και ξαφνικά μέσα σε δυόμιση μήνες έπρεπε να διαχειριστεί 55.000-60.000 πρόσφυγες, όταν έκλεισαν τα σύνορα.

Προαπαιτούμενο για αίσια έκβαση του προσφυγικού αποτελεί η επιτυχία της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, υποστήριξε ο κ. Μουζάλας. 

«Εμείς κάνουμε αυτά που υποσχεθήκαμε, το ίδιο μένει στην ΕΕ και την Τουρκία»

Εκτίμησε πως η παρουσία του ΝΑΤΟ δεν μείωσε τις ροές, αλλά αυτό έγινε λόγω της συμφωνίας.

Τέλος, ο κ. Μουζάλας εκτίμησε πως 

«ο Δυτικός κόσμος πρέπει να αποκτήσει μια πολιτική απέναντι στη μετανάστευση»

γιατί η μετανάστευση θα συνεχιστεί για χρόνια, εξαιτίας των πολέμων, της φτώχειας και της κλιματικής αλλαγής. (!!!!!)

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...indobserver
loading...