...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΣΟΚ!! +15 εκατομμύρια λαθροαφρικανοί ετοιμάζονται να μπουν Ευρώπη / SHOCK!! +15 million Africans are ready to land in Europe

       Αποτέλεσμα εικόνας για 15 εκατομμύρια αφρικανοί είναι έτοιμοι να αποβιβαστούν στην Ευρώπη

Ενώ στα χαμίνια του Βοσπόρου οι Τούρκοι καταγγέλλουν την συμφωνία με την ΕΕ που αφορά την ροή των λαθρομεταναστών, 15 εκάτ. Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στην Ευρώπη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες προξενικών αρχών οι...
λαθρομετανάστες αυτοί θα προτιμήσουν κυρίως να αποβιβαστούν στις ακτές της Ελλάδας και Ιταλίας.

Τον Αύγουστο η κυβέρνηση της Κένυας αποφάσισε το κλείσιμο του στρατοπέδου προσφύγων στην Ντανταάμπ όπου στοιβάζονται 600.000 Αφρικανοί πρόσφυγες από γειτονικές χώρες. 

Το στρατόπεδο Ντανταάμπ είναι το μεγαλύτερο "hot spot" που υπάρχει παγκοσμίως. 

Το Ναϊρόμπι αποφάσισε την κατάργηση του στρατοπέδου λόγω έξαρσης των εγκλημάτων και εξ αιτίας της στρατολόγησης τζιχαντιστών εντός του στρατοπέδου από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Σαμπάαμπ της Σομαλίας, μια τρομοκρατική οργάνωση που ως γνωστό είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα. 

Οι 600.000 αυτοί πρόσφυγες του στρατοπέδου είναι βέβαιο ότι θα πάρουν τον δρόμο ως λαθρομετανάστες προς τις ακτές της Βορείου Αφρικής, απ’ όπου θα προτιμήσουν την διαδρομή φυγής προς την Ευρώπη.

Πέραν αυτών περίπου 15 εκατομμύρια Αφρικανοί προερχόμενοι κυρίως από Ουγκάντα, Σομαλία και Σουδάν, από χώρες δηλαδή που μαστίζονται από τις ασθένειες AIDS, χολέρα, φυματίωση και άλλα λοιμώδη νοσήματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται ούτε από τα πλέον σύγχρονα αντιβιοτικά, βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν προς τις ευρωπαϊκές ακτές. 

Η αφρικανική αυτή «έξοδος» βιβλικών διαστάσεων θα επηρεάσει όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά κυρίως την Ελλάδα και Ιταλία. 

Οι οικονομίες των δυο αυτών ήδη βρίσκονται υπό κατάρρευση και οι λαθρομετανάστες θα επιταχύνουν την ήδη υπάρχουσα οικονομική δυσπραγία, πέραν των τεραστίων προβλημάτων εσωτερικής ασφάλειας που θα επιφέρουν.

Οι δημογραφικές αλλαγές που επέρχονται λόγω της λαθρομετανάστευσης μπορεί ακόμη να μην είναι ορατές, αλλά θα είναι επονείδιστες και καταστροφικές. 

Είναι δημογραφικές αλλαγές που θα σημάνουν το τέλος της Ευρώπης και της Ελλάδας. Το μέλλον της Ευρώπης, αν δεν αφυπνιστούμε, θα ανήκει σε αυτούς που αποκτούν πολλά παιδιά και αυτοί είναι οι ισλαμιστές που κατά εκατομμύρια εισβάλλουν στην χώρα μας και στην Ευρώπη από την Αφρική και την Ασία.

 Οι αυτόχθονες κοινωνίες της Ευρώπης θα μετασχηματιστούν και θα μεταμορφωθούν σε μουσουλμανικές κοινωνίες και στα μέσα του αιώνα τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών θα τερματίσουν τον πολιτισμό και την εθνική ταυτότητα της ηπείρου όπως την ξέρουμε.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι Τούρκοι μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς μπορεί να το υλοποιήσουν εντός ολίγων δεκαετιών οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην χώρα μας και συνεχίζουν καθημερινά να εισβάλλουν. 

Πέραν της Ελλάδας και άλλα παραδοσιακά κράτη-έθνη της Ευρώπης αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, χώρες δηλαδή που ο πληθυσμός τους συντριπτικά είναι αυτόχθων και έχει εθνική ιστορία. 

Από τις αρχές του 21ου αιώνα όλα τα παραδοσιακά έθνη της Ευρώπης αντιμετωπίζουν τεράστιες δημογραφικές ανακατατάξεις εξ αιτίας της μαζικής λαθρομετανάστευσης και οι αυτόχθονες πληθυσμοί των παραδοσιακών κρατών-εθνών σε λίγες γενιές κινδυνεύουν να γίνουν μειονοτικοί πληθυσμοί στην ίδια τους την χώρα.

Οι παρούσες συνθήκες που επικρατούν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη λόγω της λαθρομετανάστευσης αποτελούν παραβίαση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα εγκλήματα της Γενοκτονίας, αφού οι παράνομοι αλλοδαποί δημιουργούν δημογραφικό χάος με αποτέλεσμα την φυσική εξόντωση και παραγκώνιση από τις εστίες τους των αυτοχθόνων, παρ’ όλη την λαϊκή επιθυμία να σφραγιστούν τα σύνορα και να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες. 

Οι εντολοδόχες πολιτικές ελίτ που κυβερνούν την Ελλάδα ηθελημένα αγνοούν την προστασία του λαού από την ξένη απειλή, με αποτέλεσμα ο Ελληνικός λαός να εξελίσσεται σε μειονότητα στην ίδια του την χώρα.

Η άρνηση της πολιτικής ελίτ στο δικαίωμα όλων μας να διατηρήσουμε τα βιολογικά, εθνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας είναι αναμφίβολα παράδειγμα ρατσισμού και φυλετικού μίσους και εμπίπτει στα άρθρα της Τιμωρίας του Εγκλήματος της Γενοκτονίας, σύμφωνα με την Σύμβαση του 1948 των Ηνωμένων Εθνών

Εξ άλλου τι μπορεί να είναι πιο ρατσιστικό σε αυτη την χωρα από τον κίνδυνο εξάλειψης του ιδιου του Ελληνικού Έθνους

Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για ένα κράτος-έθνος, το οποίο χτίστηκε εκ του μηδενός. Αν συνεχιστούν τα σημερινά ποσοστά γεννήσεων σε συνδυασμό με την προσχεδιασμένη λαθρομετανάστευση από τους γνωστούς κύκλους της παγκοσμιοποίησης, σε λίγα χρόνια στην Πατρίδα μας η ελληνική φυλή θα αποτελεί την μειοψηφία και οι Αφρικανοί και Ασιάτες την πλειοψηφία.

Έχουμε κάθε δικαίωμα, επιβάλλεται, να αντισταθούμε και να αντιταχθούμε στην μεταναστευτική πολιτική των ξενόδουλων κυβερνώντων χωρίς να χαρακτηρισθούμε «ρατσιστές», ένας όρος που πλέον έχει χάσει την σημασία και την υποτιθέμενη ισχύ του, αφού χρησιμοποιείται μόνο για να φιμώσει τα θύματα του πραγματικού ρατσισμού σε αυτη την χωρα που είναι οι Έλληνες, να φιμώσει τους υπερασπιστές της Ελληνικής Φυλής. 

Ρατσιστής δεν είναι αυτός που προσπαθεί να προστατεύσει την φυλή του από την εξαφάνιση και την γενοκτονία. Ρατσιστής είναι αυτός που συσκοτίζει την πραγματικότητα και συμβάλλει με έργα και λόγια στην γενοκτονία της οποιασδηποτε χωρας.

Όποιος υποστηρίζει την λαθρομετανάστευση είναι υπέρμαχος της γενοκτονίας των Ελλήνων. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ρατσιστικό από την γενοκτονία ενός λαού.

Γ. Λιναρδής

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Κατι που εχουμε πει πολλες φορες και θα το ξαναπουμε... 

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Η πεποιθηση του οτι ανηκεις σε μια ανωτερη φυλη οποτε ολες οι αλλες ειναι υποδεεστερες.... ο φανατισμος αυτου φτανει στο να πιστεψει καποιος πως δεν υπαρχει λογος υπαρξης των υπολλοιπων φυλων...

ΕΘΝΙΣΜΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Η αγαπη προς την πατριδα, τη θρησκεια, τις αρχες αυτων κλπ, αλλα και η προστασια αυτων με καθε μεσον ωστε να μην αλλοιωθουν. Οι εθνιστες αντιθετα με τους εθνικιστες σεβονται τις πατριδες, τις φυλες, τις κουλτουρες και τις θρησκειες ολης της Γης αρκει αυτες να μην προσπαθησουν να εισβαλλουν (εισβαλλω δηλ. εισχωρω με κακες προθεσεις) στον δικο τους χωρο.

Είναι γνωστή η ρήση του Ντε Γκωλ, που φαίνεται να απαντά σε αυτό το ερώτημα: 

«Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες»

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. loading...xryshaygh
loading...