...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Μασονία: Μεγάλο Συνέδριο ‘Ναϊτών Ιπποτών της Ιερουσαλήμ’ από όλο τον κόσμο στην Οχρίδα / Masonry: Grand Conference 'Knights Templar of Jerusalem' from around the world in Ohrid

       

Στην πόλη του Νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων, Οχρίδα (Αχρίδα) θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου  το Μεγάλο Ετήσιο Διεθνές Συμβούλιο των Ιπποτών του Ναού, στο οποίο θα λάβουν μέρος πάνω από 150 Ναΐτες Ιππότες από όλον τον κόσμο.


Το Συνέδριο αυτό του  ‘Ελευθεροτεκτονισμού’ (Μασόνων) γίνεται για πρώτη φορά σε χώρα των Βαλκανίων. (ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Αυτο δεν ισχυει... Εχει ξαναγινει μαζωξη στα Βαλκανια)

Η τελετή των μελών του ελευθεροτεκτονισμού θα είναι ανοιχτή στα...
μέσα ενημέρωσης υπό ορισμένες προϋποθέσεις και κανονισμούς από τους οποίους διέπεται ο Ναός και θα λάβει χώρα την 3η Σεπτεμβρίου  στο ξενοδοχείο «Ινέξ Γκόριτσα Οχρίδα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα παραστούν Ναΐτες Ιππότες από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουαλία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Σερβία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ολανδία, την Ελβετία και άλλες χώρες της Ευρώπης , της βόρειας και νότιας Αμερικής.

Τα ονόματα των Μασόνων που θα παραστούν  έχει απαγορευθεί η δημοσιότητά τους και πρόκειται για πολιτικούς, για επιχειρηματίες και εισοδηματίες.

Η ιδιαίτερη τελετή του Μεγάλου Ναού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στις υπόλοιπες τελετές θα συμμετάσχουν κατώτεροι ‘ιππότες’  από τα Σκόπια και το εξωτερικό.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. loading...e-koutsobola
loading...