...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΒΑΡΑΕΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΑ"... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ... / VIDEO: MAN OF PORT beats "REFUGEE" ... AND HE DID WELL... READ WHY..

       Βίντεο δείχνει άντρα του Λιμενικού να βρίζει και να χτυπά πρόσφυγα

Ο άντρας που προπηλακίζεται από το Λιμενικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TIME που κατέγραψε το σκηνικό, ήταν αυτός που κρατά το τιμόνι της λέμβου, όπου επιβαίνουν 40 άτομα. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για το διακινητή, καθώς συχνά τα κυκλώματα βάζουν πρόσφυγες στο τιμόνι.

Ο άντρας του Λιμενικού, όπως μετέδωσε ο Alpha, έχει βαθμό πλωτάρχη με πολυετή υπηρεσία στην παραμεθόριο. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε πως έχασε την ψύχραιμα του επειδή ο νεαρός δεν υπάκουγε στις οδηγίες του να σταματήσει, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των προσφύγων.

«Ο άντρας αυτός έσκισε τη φουσκωτή λέμβο βάζοντας σε...
κίνδυνο γυναικόπαιδα. Ήταν και ο πρώτος που μπήκε στο σκάφος του λιμενικού για να σωθεί»,

"(This man tore the dinghy endangering women and children. He was the first one who entered the port boat to save himself)"

 δηλώνει συνάδελφός του.

Το βίντεο προβλήθηκε το Σεπτέμβριο του 2015, αλλά ξαναβγήκε στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας και του αρχηγού του Λιμενικού που ζήτησαν την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση του συμβάντος.

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Κι εν συνεχεία η Μερκελ τα δικα της...

    
 ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. loading...newsbeast
loading...