...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Σεξ, αδιαφορία και σοκαριστικά στοιχεία ή διαφορετικά: ΕΞΕΤΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ) / Sex, indifference and shocking information or otherwise: Get an Exam FINALLY! (VIDEO)

       Αποτέλεσμα εικόνας για σεξουαλικα νοσηματα

 Με αφορμη την χθεσινη ημερα...

Aρχικά να σου πούμε πως όταν ξεκινήσαμε να μαζεύουμε νούμερα για να κάνουμε τούτο το αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας δεν περιμέναμε να αντικρίσουμε τόσο σοκαριστικά νούμερα. Αφενός γιατί...
η κοινωνία βομβαρδίζεται από σχετική ενημέρωση και οι εξετάσεις γίνονται στο "μπαμ" και δωρεάν και αφετέρου γιατί δεν γίνεται να μην έχεις ακουστά πως τα αφροδίσια νοσήματα όχι απλά υπάρχουν, αλλά σκοτώνουν κιόλας.

Το 30% των αντρών εξετάζεται μόνο, 75% των γυναικών έχουν κονδυλώματα κι άλλα τέτοια σοκαριστικά που συλλέξαμε, φωνάζουν ένα και μόνο μήνυμα: "ΕΞΕΤΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"!

Τσέκαρε το βίντεο κι ελπίζουμε του χρόνου οι αριθμοί να αλλάξουν και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ να 'ναι άγνωστη λέξη. 


     ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...provocateur
loading...