...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! / Junta Tsipras IS, WILL PASS!

       asfaleia


Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., μεθοδεύουν, κατόπιν παρέμβασης της
Κουμουνδούρου, την μη δίωξη του γνωστού και σεσημασμένου "αναρχικού" που ευθύνεται για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας, με τον τελευταίο να υποκύπτει «μασώντας» τα λόγια του, εμάς μας ήρθε ένα χαρτί. «Δι’ υπόθεσίν μας».

Μας ζητούν με αφορμή κάποιους τίτλους του παρελθόντος, να γνωστοποιήσουμε «τα στοιχεία ταυτότητας των αρθρογράφων της εφημερίδας»
«καθώς και πλήρη στοιχεία ταυτότητας του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας»


Απλά, μιας και ετοιμάζουν φακελώματα, τους επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία των συνεργατών μας είναι γνωστά, δεδομένου ότι υπογράφουν τα κείμενά τους. Στην «ΕΩ», κουκουλοφόροι δεν κυκλοφορούν. 

Αν πάλι θέλουν τα στοιχεία των αναγνωστών - επιστολογράφων μας (γιατί ουσιαστικά για αυτά τα προ διετίας(!!!) άρθρα μας εγκαλούν), ας ανοίξουν ένα… Χρυσό Οδηγό, γιατί εμείς δημοσιεύουμε ΕΛΕΎΘΕΡΑ όλες τις απόψεις και δεν συνηθίζουμε να ζητάμε στοιχεία και «πιστοποιητικό φρονημάτων» από τους αναγνώστες μας!

Το χαρτί αυτό ήρθε λοιπόν από μια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., το «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας» (ανήκει στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας). Έχει κοινοποιηθεί και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (δια της δικογραφίας). 

Όμως, έχουμε απορίες: λειτουργεί και αυτή η υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθ’ υπόδειξη των γνωστών – αγνώστων, που κομψά αυτοαποκαλούνται «αντιεξουσιαστές»; Διότι πολλά μαθαίνουμε…

Όπως πχ, ότι η αστυνομία κινητοποιήθηκε κατά των εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια, μόλις αυτοί συγκρούστηκαν με τους αναρχικούς, οι οποίοι ζήτησαν – μέσω των καταγωγίων που συνδέονται με την συγκυβέρνηση - τη συνδρομή της… ΕΛ.ΑΣ.! 

Και εις ανώτερα εκεί στην ΓΑΔΑ

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: αυτά όλα τα αντισυνταγματικά, τα παράνομα, τα «καθεστωτικά», τα ανήθικα, από ένα μηχανισμό που κοιτά να «αθωώσει» αναρχικούς που ξυλοκοπούν… τους ανθρώπους του, δεν πιάνουν. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. Να το ξαναπούμε: ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. Εμείς εδώ στην «ΕΩ» θα κινηθούμε βάσει των νόμων. Της αστικής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, όχι της εκκολαπτόμενης κομμουνιστικής λαοκρατίας.

Στη λογική αυτή, δημοσιοποιούμε το έγγραφο αυτό, ανθρώπων που νομίζουν ότι μπορούν να μας μετατρέψουν σε ρουφιάνους. Και το δημοσιοποιούμε, καθιστώντας τους αγαπημένους μας αναγνώστες, οι οποίοι διαχρονικά μας έχουν στηρίξει αφάνταστα, κοινωνούς των σκληρών διώξεων που το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και σία (καταγώγια άκρας αριστεράς) – και όχι μόνο - μας ετοιμάζει δια των συνεργατών του. Και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα αντισταθούμε με νύχια και με δόντια, επιφυλασσόμενοι των νομίμων δικαιωμάτων μας, έναντι όσων επιβουλεύονται την ελευθερία του λόγου.

Η «ΕΩ» θα παραμείνει ένας φάρος πατριωτισμού, μέσα στο έρεβος μιας εποχής διαβολικής στην κυριολεξία. 

Έρχονται αγώνες λοιπόν. 

Εμείς, όπως και να έχει, τα μετερίζια μας δεν τα αφήνουμε. Κρίμα πάντως, διότι, στην εφημερίδα αυτή που μετρά  τρεισήμισι δεκαετίες ζωής, υπήρξαμε πάντα αρωγοί της ΕΛ.ΑΣ. και όλων όσοι φέρουν στα πηλίκιά τους το εθνόσημο. Παρά τον πόλεμο που δεχόμασταν… Αλλά, κύριοι (ή καλύτερα γραφειοκράτες) της ΕΛ.ΑΣ., «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος».

Όπως και να έχει, από εδώ και πέρα, όποιοι στρέφονται εναντίον της εφημερίδας μας, θα έχουν να κάνουν με τους δικηγόρους μας. Στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η Ε.Ω.

asfaleia

     ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



elora

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...