...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ- «ΒΌΜΒΑ» ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ! ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΟΎΡΕΨΕ ΚΑΤΆ 60% ΔΆΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 1998 / 'BOMB' in the examination committee! Bank shear 60% loan SYRIZA IN 1998

       

Και ξέρεις ραγιά μου, ποιός πλήρωσε τον... "κουρέα"...ΕΣΥ!... αλλά τον πληρώνουμε κι εμείς όλοι... 
Και τον ψήφισες και πληρώνεις τα κερατιάτικά του... 


Αφού αποκαλύφθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε δάνειο το 2010 με εγγύηση την επιχορήγηση, που θα έπαιρνε από το κράτος το 2018, ακολουθώντας την πεπατημένη οδό των άλλων κομμάτων, ήρθε στο φως παρασκήνιο από το δάνειο που «κουρεύτηκε» από Τράπεζα για να αγοραστεί το κτήριο της Κουμουνδούρου το 1995.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις για το κτίριο της πλατείας Κουμουνδούρου, που αγοράστηκε από την ΕΑΡ, τον προπομπό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 1995 υπήρξε διαταγή πληρωμής ύψους 400 εκατομμυρίων δραχμών, τελικώς έπειτα από διακανονισμό με την Ιονική-Λαίκή Τράπεζα το δάνειο εξοφλήθηκε το 1998 αντί 175 εκατομμυρίων δραχμών, με ένα κούρεμα της τάξης του 55%-60%.


Το θέμα ανέδειξε με τις ερωτήσεις του στην Εξεταστική Επιτροπή ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς:

ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ: Τέλος του 1995 έχει βγει διαταγή πληρωμής. 400 εκατ δραχμές. Μετά από διαπραγμάτευση έγινε 175 και αφού το αποδέχθηκε η Επιτροπή Εμπλοκών Ιονικής πληρώθηκε το ποσό.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Ενώ υπάρχει ακίνητο, εμπράγματη εξασφάλιση, σας έγινε κούρεμα 60%.

ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ: Ο διοικητής της Τράπεζας ευχαρίστησε το κόμμα για ικανοποίηση συμφωνίας

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Ενώ υπάρχει ακίνητο, δέχεται η τράπεζα κούρεμα 60% και σας λέει και ευχαριστώ;

ΒΟΡΙΔΗΣ: Αυτό είναι περιορισμός της απαίτησης και εξόφληση. Δεν είναι συνολική εξόφληση

ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ: Πληρώσαμε το διπλάσιο από το αρχικό κεφάλαιο

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Τι λέτε κε μάρτυς; Κι εμείς ξέρετε από αυτό που ακούγεται τώρα ότι χρωστάμε ως Νέα Δημοκρατία το κεφάλαιο είναι μόλις το 1/5.

Καλλιόπη Σουφλή 


 ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 




loading...



etsimravo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...