...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ...ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

       

    ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Δεν γνωριζουμε κατα ποσο ισχυει ολη αυτη η βοηθεια, οπως δεν γνωριζουμε ποιο ειναι το αντιτιμο (εφοσον μιλαμε για πολιτικες οργανμωσεις...), αλλα αν οντως ισχυει και μπορουμε να βοηθησουμε ανθρωπους να μη χασουν το σπιτι τους ή την επιχειρησουλα τους οφειλουμε να το διαδωσουμε.... Σας το παραθετουμε οπως το βρηκαμε...


ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  

Τρόικα, τράπεζες και κυβέρνηση έχουν πανικοβληθεί από το γεγονός ότι το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της χώρας, το οποίο συνεχώς εξαπλώνεται και διευρύνεται έχει μπλοκάρει απολύτως του πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας.  

Είναι η πρώτη φορά που ένα κίνημα, όπως αυτό των πλειστηριασμών, στο οποίο πρωτοστατούν πολιτικές δυνάμεις όπως η ΛΑ.Ε, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΠΑΜ, κινήματα όπως το ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'', οργανώσεις, συλλογικότητες και πολίτες, επιδεικνύει νικηφόρα αποτελεσματικότητα και βρίσκει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, όπου νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι υπερχρεωμένα και έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη (''κόκκινα δάνεια'').  

Τρόικα, τράπεζες και κυβέρνηση έχουν ως πρώτη προτεραιότητα να προβούν σε δεκάδες χιλιάδες, τουλάχιστον, πλειστηριασμούς σε πρώτη φάση μέσα στο 2016 και στη συνέχεια το 2017 και γι' αυτό κινούνται πυρετωδώς να παρακάμψουν το κίνημα, προχωρώντας στη διαμόρφωση ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ανάλογης με αυτήν του ΤΑΙΠΕΔ για τη δημοπράτηση ακινήτων ή του Τειρεσία, για τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών.  

loading...

Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι η σχετική προετοιμασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένει μία νομοθετική ρύθμιση για να μπει αυτός ο σχεδιασμός στην πράξη.  

Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι τόνιζαν πάντως ότι οι ηλεκτρονικές διαδικασίες εκπλειστηριασμών είναι αμφιβόλου νομιμότητας και Συνταγματικότητας, ενώ μπορεί να αλωθούν από fund, κερδοσκοπικά συμφέροντα και κάθε λογής οργανωμένα κοράκια.  

Στελέχη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, που καλούσαν και αυτήν την Τετάρτη σε κινητοποίηση έξω από τα Ειρηνοδικεία, τόνιζαν ότι οι απαράδεκτοι και αντισυνταγματικοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν.  

Το κίνημα δεν θα επιτρέψει η νέα τεχνολογία να καταστήσει άβατο τον πλειστηριασμό της πρώτης και μόνης κατοικίας οικογενειών.  

Αν χρειαστεί, τόνιζαν τα ίδια στελέχη, θα προχωρήσουμε σε καταλήψεις των χώρων των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και σε καταλήψεις τραπεζών και εφοριών, προκειμένου να αποτρέψουμε το ξεσπίτωμα νοικοκυριών από κάθε μορφής ''κοράκια''.

N.Z
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. loading...iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...