...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΟ-Απίστευτη προπαγάνδα! Κρύβουν τα αριστερά ΜΜΕ ότι η απαγόρευση Τραμπ ισχύει ΜΟΝΟ για μουσουλμάνους / DOCUMENT-Unbelievable propaganda! Conceal the left media that the prohibition of Trump applies ONLY for Muslims (ENG)

       


Σύμφωνα με έρευνα του Reuters τα ΜΜΕ είναι σε ποσοστό πάνω από 50% αριστερά... έτσι εξηγείται και η παραπληροφόρηση ότι ο Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο "προσφύγων" στις ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι ο Τραμπ έκανε αυτό που θα
αναγκαστούν σε λίγα χρόνια να κάνουν και οι Ευρωπαίοι (ΥΓ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ:...Βασικά αρκετές χώρες το έχουν κάνει ήδη....)

Απαγόρευσε την είσοδο μουσουλμάνων προσφύγων στις ΗΠΑ και δίνει τη δυνατότητα στις αντίστοιχες υπηρεσίες να εξαιρούν και να επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα 

"προσφύγων που διώκονται λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων όταν η θρησκεία του πρόσφυγα είναι μειοψηφία στη χώρα από την οποία προέρχεται"

Μάλιστα σε συνέντευξή του, σε εκκλησιαστικό κανάλι, που θα προβληθεί απόψε στις ΗΠΑ, εξηγεί ότι είναι άδικο, να είσαι χριστιανός διωκόμενος στη Συρία και να μην σε δέχονται οι ΗΠΑ την ώρα που δέχονταν μουσουλμάνους.

Δείτε το αντίστοιχο απόσπασμα από την απόφαση Τραμπ που αντί να δίνει άσυλο σε όλους αποφάσισε να δίνει μόνο σε αυτούς που διώκονται λόγω θρησκείας δηλ. σε χριστιανούς της Συριάς, ή σε Γιαζίντι κούρδους κ.ά.




ΥΓ. Φυσικά για να ολοκληρώσουν την προπαγάνδα τους τα αριστερά ΜΜΕ ανακάλυψαν και την παρακάτω είδηση που αν ισχύει έχει τη λογική του ότι μετά την απόφαση Τραμπ δεν ισχύει ότι είχε γίνει πριν. Άρα αν προκειται για χριστιανούς, θα ελεγχούν και αν βρεθεί ότι όντως είναι θα μπορέσουν να μείνουν στις ΗΠΑ βάση της εξαίρεσης. Αλλά μπακάλικα ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν χριστιανοί και να περνάνε άερα πατέρα, προφανώς και δεν υπάρχουν στις ΗΠΑ που είναι σοβαρό κράτος και όλοι ελέγχονται


«Μπλόκαραν» στο αεροδρόμιο χριστιανούς πρόσφυγες από την Συρία στις ΗΠΑ

Είχαν τις βίζες τους στα χέρια και περίμεναν να ενωθούν με τις οικογένειές τους μετά από 15 χρόνια - Τραγικές οι συνέπειες του διατάγματος Τραμπ για χιλιάδες ανθρώπους

Μια οικογένεια από την Συρία, που κατόρθωσε μετά από προσπάθειες 15 ετών, να αποκτήσει βίζα για τις ΗΠΑ και μπορούσε, μέχρι την Παρασκευή, να ταξιδέψει μακριά από τον πόλεμο, «μπλοκαρίστηκε» στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, βάσει του διατάγματος Τραμπ!

Δυο αδέρφια, οι γυναίκες τους και τα παιδιά τους, όλοι τους Χριστιανοί, κατόρθωσαν να εγκαταλείψουν την Συρία που σπαράσσεται από τον εμφύλιο και να περάσουν παράνομα τα σύνορα για το Λίβανο, κουβαλώντας μαζί τους τα υπάρχοντά τους σε 16 βαλίτσες. Τελικά κατόρθωσαν να βγάλουν βίζες και ήταν έτοιμοι, μετά από 15 χρόνια σκληρής δουλειάς, να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ, εκεί όπου ζουν άλλα μέλη της οικογένειας. (ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Πραγματικά πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πιστέψεις πως ξέφυγε κάποιος από του Χάρου τα δόντια κουβαλώντας και 18 βαλίτσες την ωρα που υποτίθεται περνούσε με τα πόδια χιλιόμετρα από βουνά-λίμνες-βόμβες κλπ????... Ά.... ξέχασα... ενώ τους καταδίωκαν καταφεραν τελικά να αλλάζουν πτήσεις οι πτωχοί και κατατρεγμένοι...)
Όμως ενώ ταξίδεψαν από την Βηρυτό στην Ντόχα του Κατάρ και από εκεί στην Φιλαδέλφεια, χθες Σάββατο, πλέον δεν μπορούν να μείνουν στις ΗΠΑ λόγω του διατάγματος που υπέγραψε ο αμερικανός πρόεδρος και το οποίο τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το CNN, δεν τους επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνο ή Ίντερνετ και η οικογένειά τους που τους περίμενε στο αεροδρόμιο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως δεν μιλούν καλά αγγλικά και ότι έμαθαν πως είτε θα τους κρατήσουν εκεί, αφαιρώντας τους την βίζα, είτε θα τους γυρίσουν πίσω στην Ντόχα.

Φοβούνται μάλιστα πως υπό τον φόβο της κράτησης θα επιλέξουν να γυρίσουν πίσω, προτού προλάβουν με την βοήθεια δικηγόρων να τους βοηθήσουν.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...